test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Sunday, 23 July 2017

Pre-loved novel yang berjaya di beli dari blog KasihkuAmani

hi there,

hari tu, sehari sebelum raya, mrs pip ternampak blogger Shahida buat entry jual pre-loved novel. dalam banyak banyak novel tu, mrs pip memang nak sangat beli novel KERANA TERPAKSA AKU RELAKAN tu ...

beli sebab drama KTAR yang ditayangkan hari tu mencapai RATING diluar jangkaan ... so terasa mcm eh eh , best sangat ka cerita KTAR ni? kalau drama dah sangat BEST, mesti novel tu LAGI BEST kan ... pasal drama tu kan diadaptasi dari novel asal KTAR ...


satu novel tu, Sha cuma jual RM10.00 ... takkan nak beli satu novel saja kan, walhal postage RM10.00 menggunakan flexi pack. buat #pertamakali nya mrs pip beli novel , sebelum ni memang tak pernah beli, biasa pinjam kawan or kawan bagi pinjam .. erk? takkpun kawan bagi novel , lepas tu pass kasi kawan lain yang nak baca ... so, kesudahannya, mrs pip tak tahu siapa 'tangan' terakhir yang simpan novel tu ....

selain #KERANATERPAKSAAKURELAKAN , mrs pip beli dua lagi novel, iaitu Yang Indah Hanya Sementara dan Halusinasi .... selepas buat pembayaran, Sha pos 29/6/17 dan mrs pip collect bungkusan tu pada 5/7/17 ....

dan untuk KTAR tu, mrs pip dah siap baca .... start baca pada 6/7/17 dan selesai baca pada 15/7/17 .... hah! kalau pembaca novel tegar, maybe sehari saja dah habis baca, boleh khatam berulang kali kot ... tapi slow reader mcm mrs pip, 10 hari la juga baru selesai membaca ...

best ke tak cerita #KERANATERPAKSAAKURELAKAN ? muehehe, macam maca rasa ada bila baca novel ni ... nanti mrs pip rajin, mrs pip buat review cerita novel ni yer ...

apapun, thanks Sha, jualkan novel ni ... semua novel dibeli terasa macam bukan pre-loved, serius mcm novel baru kat kedai buku tu, lagi best siap dibalut plastik. I is kagum dengan Sha jaga semua novel novel ni dengan baik.

thanks for reading.

cheers.

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017