test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Sunday, 1 March 2015

Jom shopping di Mysale.my

Mrs pip mmg suka shopping online sejak ada baby coz no need to angkut2 the babies, no need to packing brg2 babies kan.... Ialah,  kalau mau bawa babies ni jenjalan mestilah kena siapkan mereka,  sediakan susu,  and segala lampin n pakaian extra dorg kan..... Unless I have an assistant which I don't have....

So,  salah satu website yg mrs pip akan browse ialah mysale
It is a website yg menawarkan product berkualiti drpd oversea pada harga yg sangat berpatutan dan mampu beli...

Mrs pip dah byk kali shopping di mysale website,  dan barang yg sampai tu mmg mrs pip puashati....

Here is the product yg mrs pip beli  two last months,  ni kira hadiah untuk diri sendiri hokey.... Harga memang murah,  n kualiti the best!



Ini ialah 78 professional pallette yg ada 72 eyeshadows pelbagai tones,  3 blushers n 3 bronzers from beauty treats (the brand),  pada harga rm35 sahaja dan yg 4 mini botol di tepi tu ialah lips scrub dgn 4 flavor yg superb pd harga rm15 sahaja.... Harga mmg berpatutan kan,  moreover it is import,  dan mesti korang nak tau the postage price.... Only rm15 all the way from Australia..... 

Jd total mrs pip byr is only rm65 untuk makeup pallette n lips scrub yg gorjes... 

Kalau korang ada pertanyaan how to shop di mysale,  just leave ur questions di comments section or email ja mrs pip di sukasukasurirumah@gmail.com 

Jd mommies or anyone yg mmg malas sgt mau shoping di luar,  jom shopping atas talian or online shopping.  Next time mrs pip bg detail entry about mysale ni,  but at the moment,  korang bookmark ja website mysale ni so that senang korang mau revisit the web.... 

Cheers. 




4 comments:

  1. Hi.. I bru berjinak2 dgn mysale and ada make order recently. But then dpt email from members@mysale.my request for documents to verify transaction i.e. Copy of ic and utilities bill. Have u encounter the same? Is the request valid?

    ReplyDelete
  2. Hi yieant, so far saya beli barang di mysale, there is no such things untuk verify ic and utilities bill ... tu mesti spam tu ... jangan layan email tu ...

    ReplyDelete
  3. Hi...sorry nak tanya gak...aritu sy order barang dr mysale...dia mnta utilities bill la ic la...sy ckp suruh cancel je order...pelik sgt minta dia..sy check ari2 gak refund xmasuk lagi....risau pulak...husband sy beli last year pun xdapat refund lagi....menyesal plak

    ReplyDelete
  4. hi roslina . saya pernah peli barang di mysale, then barang tu tiada stok, tapi refund saya dapat, cuma mmg agak lambat la dorang bagi refund tu .. kalau mmg korang tak dapat barang tu, boleh pergi kat mysale website, klik my acount, then klik contact us, then klik request new contact, then korang boleh boleh buat aduan kat situ .. . . . . harap membantu.

    ReplyDelete

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017