Friday, 10 April 2015

Beli pam susu Autumnz Bliss yang murah dari LAZADA

HAPPY FRIDAY semua .... recently  mrs pip decided untuk beli pam susu since Amin is 5 mths now, so mrs pip gonna teach him untuk menyusu botol but still with breastmilk ok, so need to have edm stock kan ...

mrs pip pun buatlah survey online shopping, baca blog sekian sekian, check harga, buat comparison, mana yg ok, mana yg ko, mana yg affordable, long lasting, etc etc .... byk sgt kena buat research before purchase this precious item *in my opinion la*, so belakang hari rasa tak nyesal bila dah beli ...

ndak mau ada feeling macam

menyesalnya beli pam ni, better beli pam iteww 

so, after a long research hours *ngee*, akhirnya mrs pip decided beli autumn bliss single electric breastpump .... after buat comparison harga, LAZADA bagi harga yang sangat reasonable RM250 sahaja and FREE SHIPPING *part free shipping ni mmg mrs pip sangat suka* , at least jimat kos kan untuk bayar postage fee ... Tenkiu LAZADA *mmg mcm mrs pip ni asyik melekat beli brg di LAZADA kerana service yang superb* .... klik sini untuk barang2 yang dah dicekup dari lazada oleh mrs pip ...heheheh ...


ni la pakej autumn bliss yg mrs pip beli itewww ...

harga RM250 satu set c/w

1 single electric breast pump
1 cooler bag / milk bottle bag *boleh jadi sling beg then boleh tukar jadi back pack jg... awesome!*
1 breastpump conversion kit 
3 reusable ice pack *last to 14 hours*
4 breastmilk storage bottle *150ml each*
1 box breastmilk storage double zip lock bags *25 bags x 210ml*


ni rupa package yg sampai dr lazada


dan bila buka, mmg awesome jer lazada pek

about my breastfeeding journey guna pam ni, nnt kita story story yer .... yg pasti, autumnz breast pump ni mmg awesome!

so mommies yg tengah cari cari pump susu murah, apa kata try cari di lazada ... byk jer pilihan, tp up to you ols mommies mau beli yg mana satu .... 

happy parenting :)

cheers ...

Shop Your Branded Items at MySale.Com

Shop Your Branded Items at MySale.Com
A Must Try Online Shop for Branded Wear & Goods