test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Hangat Di Lazada

Saturday, 11 April 2015

Cara elak GST *meluat dengan pak ajit timah*

mr.Husband mmg rajin berkebun, dan dah ada hasil pun *cukup cukup untuk kami jerrrr* ngee ....

so hari tu dia petik buah dari kebun, mrs pip pula teruja tahap flabbergasted ... *pasal mrs pip mmg ndak reti tanam tanam ni, so bila dapat hasil titik peluh mr.Husband, mmg sangat menjilat jari bila makan, kalah KFC*


cute a duduk atas pokok kan ... 


then mr.HUsband petik satu ... 
"jom makan" he said 


mrs pip belah and wow awesome
nampak mcm sedap!


and bendi ni, jadi lauk makan malam ...
sambal belacan segala mmg tak makan 
*still berpantang makan jgn sembarangan walaupun lil' amin dah lima bulan*

since GST ni buat rakyat marhaen mcm mrs pip ni bertambah miskin *tapi pak ajit timah tu makin kayo kot!* , so mr.Husband cakap kalau tanam sayur / buah sendiri, kita GST FREE , so mesti pak ajit timah tu gigit jari *hah! dia peduli apa dgn rakyat marhaen, yang dia tau kacing dalam dompet kan*....

No comments:

Post a Comment

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama

Sabahan Bloggers

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017