test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Monday, 6 April 2015

Kenangan lalu di Seoul ... Bercinta Sonata di Nami Island

Time kemas kemas folder laptop *hush, sungguh berusang laptop mrs pip ni, ntah berapa lama ndak kemas all the folder, serabut kalah sarang labah labah*, terjumpa la folder time gi SEOUL itewww ...

so mrs pip pun sajalah tingu tingu kenangan lalu time di sana ... ekceli it was our HONEYMOON-ing la coz after kawin mana sempat honeymoon bagai since mr.Husband busy then came my pregnancy ohlalala sukanya dihati ....


ni di seberang jalan berdepan dengan station gapyeong station


kalau dah sampai nami island, sure korang akan jumpa pintu gerbang dengan
snow-couple yang cute ini ....


ni sesiapa yang malas mau naik ferry, bolehlah cuba zip-wire ni untuk sampai di nami island ...
mrs pip memang mau cuba pun, tapi gilerr tengah dukung anak pakai zip-wire ....
tak pasal pasal, anak dan mak sama sama vomit ...ngee


yeah, ini dia pokok cinta sonata ... memang sampai nami island, 
tak sah kalau tak bergambar di laluan signature island ni ...


like father like son sesangat kan ....
mrs pip dah penat sikut gummypie (7 mths at that time), 
mr.Husband pula punya giliran angkut si gummypie .....


gummypie pun mau posing ... so bagi chance la kan ...
takkan mommy and daddy ja mau gambar gambar sakan ...


*sila turn ur head 90 degree untuk tengok gambar ni dengan jelas*

sudah penat jalan jalan pusing Nami Island macam cerita winter sonata tu,
mr.Husband cakap jom lah cari makan ....

lucky ada restoran halal, so kitaorang dah lapar n letih, 
memang best dapat makan sup sejuk ....
serius sedap .... sup sejuk yang ada ais seketul seketul ....

No comments:

Post a Comment

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017