test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Hangat Di Lazada

Sunday, 19 April 2015

Working with a model .... tom tom bak!

since rasa mcm free pula this morning, lepas mandikan lil' amin my chipumpum , mrs pip get ready the camera n click click one two three la ... lucky chipumpum is in the good mood, most of the time dia smile smile ....



ekceli, saja jer mrs pip try fitting him with his new tshirt yang my dearest gf bagi hari tu ... just nice the size, chipumpum muat ngam ngam (though baju ni size 6-12 mths .. maybe chipumpum ni big size kot) ... 




yeah, main gigit jari la pula .... ni kalau lil' Iman nampak ni, dia pun tumpang bagi jari dia kat mulut chipumpum ...




tu gahong de'owl tu milik lil' iman, kalau dia nampak habislah chipumpum ... sure kena rebut punya ...



yeah, staring at the camera ... pos mcm ni mg susah la mau dapat, kalau shoot 10x, maybe ada lah kot 1 kali our chipumpum mau tingu the lense kan ...


merenung jauh my little model ni ... take a break ... jom mommy eat kit kat ... next time kita shoot shoot lagi hokey ....

p/s : hari tu cakap dekat mr.Husband mau shoot the kids outdoor dekat kolam ikan, but hajat still not kesampaian ... maybe next time kot wait till mr Husband siapkan kurungan puppy the guardian pula ....:)

No comments:

Post a Comment

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama

Sabahan Bloggers

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017