test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Monday, 27 July 2015

Mencari tudung yang awesome .... jatuh cinta dengan Naelofar Hijab

hari tu mrs pip mencari cari tudung ... kebetulan makan di natural kitchen, suria sabah, end up beli dua helai naelofar hijab, kebetulan ada cik seller cute ni buka small stall berdepan dgn natural kitchen iteww ... mrs pip beli satu helai foxy lady kaler cocoa butter, seller tu jual harga RM65 dan juga satu helai babes and basic kaler warm pink harga RM55 ...


kain agak kilat kilat gitewwww


mrs pip very the suka yang babes and basic ni,
mmg senang mau pakai and very selesa ..
dan yang lagi awesome, no need to iron ... ngee ;)


mrs pip is wearing babes n basic kaler warm pink
lil' Amin n mommy happy shopping ... so selfie sat ...

lepas sudah berjaya beli dua helai tudung ni, dan kerana sangat jatuh cinta dengan babes and basic ni, so mrs pip pun ushar website naelofar hijab ... mcm lama sangat ndak shopping online ni ... adeidei, ketagih datang kembali menshopping online ni... ^sorry ya incik suami^ and very the terkejut coz hampir semua sold out! .... ouch! 

tapi, mrs pip beli la juga 3 helai tudung lagi sebagai koleksi hijab mrs pip ... byk kaler cantik2 dah sold out, so mrs pip beli kaler yang very the basic jer la ... ;( sob sob ... bila la naelofar hijab ni mau restock ni ....adus!


hehehe, 3 helai naelofar hijab yang berjaya dirembat secara online oleh mrs pip ...

babes and basic - khakis 
babes and basic denim collection - dark grey denim
miss grace raya collection - sky blue 
(thanks to mr husband yang belikan miss grace ni, quite expensive la)



mrs pip is wearing kaler khakis pula ...
lil' Amin n mommy @ the clinic yesterday




v
v
v
v
v


mrs pip is wearing naelofar hijab, babes and basic denim collection dark grey ...
... mrs pip in the mood of raya ...

harga yang ditawarkan dengan kualiti tudung ni, mrs pip bagi rating 4.5/5, sangat puashati .... senang dipakai, senang utk digayakan, tak perlu iron, kain lembut, dan selesa dipakai, harga pun berpatutan, lagi best penghantaran pun cepat ...

lepas ni mmg akan beli few more colors from naelofar hijab, mrs pip tengah tunggu kalau ada restock warna yang mrs pip suka ... :)) ...

to those yg cari hijab yg simple, selesa n harga berpatutan, why not trying naelofar hijab? ... cheers!

No comments:

Post a Comment

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017