test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Hangat Di Lazada

Monday, 17 August 2015

Buku 365 yang Awesome! ... Handy, simple, clean, and cute!, beli online as cheap as RM30 ...

a beautiful monday ... hari yang hujan, kini sudah cerah .... lalalalalalala ...... hari tu mrs pip beli buku online ... eh eh , buku pun mau beli online ka? well, you know la kan, menetap di daerah yang kecil ni, bukan semua benda ada mcm kota besar, so kita shop shop online ja la ... senang, mudah, pantas, dan menjimatkan! amacam, ok ka?

so, terlanjur baca entry blogger doktor fatin liyana itewww, memang sungguh menggoda kalbu buku yang ditulis oleh suami beliau kan, doktor anwar faizal dengan title yang sungguh simple 365.... korang boleh layang entry cute doktor fatin di sini .... lepas ja baca entry doktor fatin, mrs pip gatal hati mahu beli buku tu ....

so, buku dah purchased .... siap beli dua naskhah .... aik, beli pun sampai dua? .... hehehehe .... kalau rasa-rasa gatal hati mau beli, silalah ke website www.whitecoat.com.my , ni website rasmi yang jual buku itewww.... 

but anyway, buku apa yang cute sangat ni? .....

tada! ni la bukunya
v
v
v
v
v


page 57 ni page favorite mrs pip
siap hafal simpan di hati, di otak, di mata
dan berusaha untuk laksanakannya, insya allah


kalau selalu kita beli couple tshirt la, couple mugs la,
eh, why not beli couple book
apatah lagi, buku ni sungguh handy and cute


mrs pip bagi kat mr, husband, and bagitau mr.husband 
mesti baca buku ni at least one page a day ...
and guess what, he really make his reading ...
thanks , xoxo mucho mucho ....


semua semua kita (sila tuding diri sendiri, ngee ;))) ), 
kalau kita ni main FB, layang whatsapp berjam-jam boleh ja kan,
why not baca satu page sehari tak boleh kan ?

lagi lagi buku best mcm ni (eh, promo lebih lebih pula),
penuh pengisian, tak rugi tau untuk beli dan baca, 
kemudian fahami isi kandungannya


buku ni sesuai ja untuk dihadiahkan kepada ahli keluarga,
pasangan memasing, kengkawan, or anyone yang perlukan
motivasi diri ... memang awesome!

buku 365 ni for mrs pip, quite affordable, rm30 satu ... mrs pip beli dua plus shipping rm20, so total mrs pip bayar online RM80 .... we can spend hundreds of money beli mcm mcm kan, so why not buy a book yang banyak pengisian dan ilmu ....

P/s: hari tu mrs pip beli buku ni dua naskhah, tapi bila sampai cuma satu naskhah ja mrs pip dapat, so mmg sakit hati la kan (siap buat entry sakit hati hari tu), dah la kita teruja untuk dapat buku ni, tup tup bila sampai cuma satu ... then mrs pip contact whitecoat, mrs pip bagitau cuma dapat satu, walhal rekod mmg beli dua, then few days later ... alhamdulillah, dorang pos lagi satu buku ... so hati very berbunga bunga akhirnya buku ni dapat dua ....

cheers! salam peace semua ... ndak sakit hati sudah ... ngee!

No comments:

Post a Comment

Sabahan Bloggers

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017