test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Thursday, 20 August 2015

Pencarian baju muslimah secara online .... banyak pilihan yang gorjes!

salam semua .... quite sometimes ndak shoping online .... ngee! ni just wanna share mrs pip beli baju muslimah online ... yang ni quite longgggggggggggg agooooo ...... mrs pip beli di aqeela muslimah online shop ok ... yang best nya di aqeela ni, byk pilihan yang menarik termasuk la utk breastfeeding ... mmg awesome!

dan satu lagi, harga di aqeela ni bagi mrs pip just nice ... affordable .... not so expensive, then quality pun baik, mrs pip bagi thumbs up! .... memula mrs pip beli dua helai, beli time still pregnantkan lil' Amin, now lil' Amin dah 9 bulan hokey ...


yang ni harga dia RM47.00


ala ala dress kan, siap ada tali lagi ikat belakang,
dan very the muslimah wear coz di tangannya bergetah, so
mmg cover tangan ketaq ketaq elok noh ...


very cute, mmg sesuai ja buat baju mengandung


dan a bit stretchable, and juga very adjustable coz ada tali belakang,
so mmg comfortable utk pakai kalau tengah pregnant
kain pun jenis ala ala cotton giteww


yang ni pula breastfeeding mini jubah
so kalau yang muslimah bertudung,
sesuai ja sangat pakai baju ni

baju ni harga RM57, sesuai dipakai dengan skirt, 
kalau pakai seluar pun ok juga, seluar palazzo 
mmg cantik utk dipadankan...


ni bahagian belakang

baju ni pun kain dia a bit stretchable, 
and ala ala cotton giteww ...
utk mak mak yang bagi BF,
baju ni selesa utk dipakai ...

korang boleh ja layari aqeela muslimah, mmg byk sangat pilihan ... nursing cover pun, now dorang jual just RM10.00 selagi stok masih ada ... punyalah murah nusrsing cover dorang ... byk pattern pula tu ....

satu lagi, dorang ada size from XS - till 2XL ... so, kurus to gemuk pun still boleh ja layang website ni ... kot kot ada yang berkenan kan ... penghantaran pun laju ja ...

p/s: mrs pip tengah tunggu aqeela hantar baju yang mrs pip beli recently, insya allah sampai lah dalam minggu ni ... tak sabar mau pakai.........ahaks!

No comments:

Post a Comment

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017