test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Hangat Di Lazada

Monday, 3 August 2015

Pencarian instant shawl yang berjaya di Radiusite website

recently, mrs pip tercari cari instant shawl, senang sikit, no need to pin pin kan ... kalau kita yang mak mak ni, senang sikit pakai instant shawl bila bawa anak kecil berjalan, well almaklumlah, anak ni kekadang gatal tangan mau tarik tudung kita kan, so takut juga terkena pin tudung ... :))

walaupun niat dihati mau tambah koleksi naelofar hijab, tapi all the new collections sold out! mmg hampagas juga la kan ... tapi it is ok, maybe ada collection lain baru beli, moreover naelofar ni kan bukan instant shawl sepenuhnya ... 

then gatal2 hati cuba cuba cari website lain, and end up buka website radiusite, and check dorang ada instant shawl, and check harga pun mmg berpatutan ... so, mrs pip pun apa lagi, kebas dua helai la kan ... try dulu beli dua, then kalau sampai rumah nnt, puashati dgn produk ni, mrs pip sure akan tambah few more pieces ... 
v
v
v
v
v

Koleksi instant shawl -Maisara Black
Harga : RM52.00


Koleksi instany shawl - Maisara printed in flower
Harga: RM52.00

mrs pip beli dua helai ni dulu, harga pun ok, then harga postage pun ok, RM10.20 untuk 1-4 helai pi Membakut ... kalau compare dengan Naelofar, harga postage is RM17.00 untuk 1-4 helai, then ada extra taxes lagi ... 

tapi mrs pip not mind about the price, postage or the taxes kan, asalkan produk the best! Mcm Naelofar tu, mmg puashati with the produk ... klik di sini untuk entry cerita pasal Naelofar Hijab yang mrs pip beli online ...

dan beli hijab di radiusite web ni, boleh collect point Bcard ... hehehehe .... 


kredit here

so, nnt once shawl ni sampai rumah, nnt mrs pip bagi review hokey ... hehehe, ni mr.Husband ndak tau lagi ni wife dia menshopping online ... kikikiki .... mau buat macam mana la kan, incik suami busy busy, so kita shopping la sorang sorang ....

kalau rasa rasa mau apply Bcard ni, apply ja online ... senang sangat .. klik sini for the official website ...nnt boleh kumpul point banyak banyak kan ...

cheers semua....


No comments:

Post a Comment

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama

Sabahan Bloggers

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017