test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Wednesday, 16 September 2015

Lil' Amin's Roller Compacter from Toys R'Us

cepat masa berlalu, hari raya aidilfitri, now soon raya aidiladha ... kita sambut yang ala kadar ja ... :)) .... ni bukan cerita pasal raya, ni sambung cerita bout toys anak anak ... kita ni mak mak la katakan, kalau mampu, mesti mau bagi anak anak yang terbaik ...

hari tu lil' Iman sangat sangat gembira dapat dump truck , tapi kesian lil' Amin pula, dia pun mau main dump truck tu, tp biasalah lil' Iman ni, semua pun dia mau conquer , bukan mau share share sama lil' Amin ....

as a mom, kita ni mana mau pilih pilih kasih kan ... try no to be, insya allah ... so, tanpa lil' Iman tahu, ekceli, lil' Amin pun ada juga, tapi size kecillah ... and of course bukan dump truck, tapi still dalam range barangan caterpillar *ni penangan jadi engineer jaga road project dulu dulu, so kalau boleh mainan anak tu pun bagi je barangan road construction! * ....


tada, mrs pip belikan lil' Amin roller compacter ... ni yang mini size, sesuai lah untuk lil' Amin main, harga RM39.95 ja ... ok la ...



lil' Amin yang tengah enjoy his new toys ... so, ndak la lil' Amin nanti putih mata tingu abang dia ada dump truck, tapi dia nothing kan, at least ada roller compacter ni, ok la ... tapi masalahnya, toys ni kena simpan dalam his crib ja la, kalau letak luar sure jadi milik si abang nnt ... hurm ... mcm abang Iman favorit tagline 

ini iman punya .... 
yang ini pun iman punya .... 
semua iman punya ...

aduhai anak mommy lil' Iman ... kalau ada toys, kena share share tau dengan lil' Amin ok ...


kena share mcm ni la ... play together gether kan best ... lil' Amin suka lah tu kalau dapat main mainan si abang ... 

2 comments:

  1. Plg bwh tu muka amin xpuas hati. Hehehe. Jelous la tu adiknya main mainannya

    ReplyDelete
  2. hahaha, biasalah si Iman ni, kadang kadang jadi kedekut betul ... :)

    ReplyDelete

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017