test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Saturday, 3 October 2015

Yeah, inflatable boat dari Lazada sudah sampai ... lepas ni bolehlah berdayung sampan ... row row row the boat!

salam semua .... hari tu mrs pip teringin sangat mau pigi swimming, tapi memandangkan ada lil' armies, so berfikir fikir mcm mana mau swimming cara yang paling senang ... dan lagi best kalau boleh bawa lil' armies sekali ...

moreover, as a surirumah, mmg quite bosan juga kalau tiada aktiviti luar, asyik memerap dalam rumah boleh tepu fikiran kita kan ... tu belum lagi plus minus lil' armies merengek cengeng grumpy tantrum segala angin kuskus datang, bertambahlah tepu fikiran minda segala ....

so, untuk membahagiakan jiwa raga, mmg swimming ni aktiviti kegemaran mrs pip untuk hilangkan stress, tapi tu dulu lah, time belum kahwin, time belum ada anak kan, now dah ada anak, mau angkut anak pigi swimming pool bukan senang, almaklumlah, tempat mrs pip tinggal sekarang ni mg tiada swimming pool .... so kalau mau mandi manda di kolam, mmg jauh perjalanannya semata mata mau swim swim gitewwww, ouch!


the MERPHINS

so, hari tu mrs pip beli inflatable boat di LAZADA *oh! lazada lagi* .... ndak dapat swim swim, tapi dapat berdayung sampan pun jadilah .... ndak dapat pigi kolam yang proper pun ndak mengapa, coz mrs pip once dah ada inflatable boat, bolehlah berdayung di kolam setakat dalam paras pinggang di depan rumah itewwww pun sudah sangat menggembirakan jiwa kalbu mrs pip ni :)) ngee ....


inilah inflatable boat yang mrs pip beli di lazada, harga pembelian RM92.00, dan harga pos rm35.00 .... lazada hantar guna GDex ok, cepat ja dapat ... beli hari khamis petang, hari isnin petang the very next week sampai di depan rumah gitewwww .... hati berbunga bunga pabila dapat parcel ni dari lazada ....


seperti selalu la kan, bungkusan dibungkus dengan kemas .... mmg awesome! dan sungguh ndak sabar mau try our new inflatable boat ... 


yeah! buka buka ja bungkusan tu, ada inflatable boat, foot pump, a pair of oar, dan ada repair patch juga disertakan sekali :))

... memang ndak sabar punya kes la kan, dah buka bungkusan, kita terus pump .. eh eh, kita? nope nope nope ....mrs pip ndak pump pon, just mr.Husband yang terpaksa-rela pump boat ni ok :))

tada! mr. Husband try test dulu


mr.Husband yang tengah berdayung cari duyung, ahaks! mau tingu aksi mr.Husband berdayung sampan, korang boleh ja klik di sini ... lepas mr.Husband puashati try inflatable boat, then only mrs pip and lil' armies join sekaki .... lil' armies memula ja tunjuk muka takut, tapi after itewww, dorang ghairah giler main boat ni!

nanti next entry mrs pip upload gambar lil' armies hokey :) ....

No comments:

Post a Comment

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017