test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Hangat Di Lazada

Monday, 16 November 2015

Aku terima nikahnya .... tahniah my sis!

entry lewat.

last month (10.10.15), mrs pip attend majlis pernikahan someone who is very close to my heart, someone that mrs pip really wanna call her 'my little sister' .... tahniah to Cynthia and Irfan T_T ...



it was a simple solemnization ceremony ... mrs pip tak shoot banyak gambar coz busy dukung lil' amin ... bukan senang satu tangan dukung anak, satu tangan busy snap snap tau .... lagi lagi mrs pip kena running nose yang teruk time tu ! aduhai, semua jadi serba ndak kena ;(


mrs pip posing jap with my lil' Amin , 11 months at that time ... and yeah, mrs pip pakai nose plaster time tu, so kinda akward dalam pics ...ngee.


our sweet little darling, ni mood baik ja kan .... no cry cry ... alahai lil' Amin ni, kalau pigi tempat yang ramai orang dia ok ja, tapi dgn syarat jangan cuba cuba mau dukung dia .... lil' Amin ni jenis baby yang sangattttttttttttt jual mahal ..... not so friendly la anak mommy sorang ni ....


yang ni pula like father like son , eh eh, sama kan kan ... muehehehe .... aduhai lil' Iman ni, mommy snap snap, dia lopongkan pula mata dia ...hurmmmmmmmmmm .... ni mr.Husband terpaksa dukung all the time, kalau tidak banyak punya tenaga dia mau berlari keliling masjid time nikah tu, plus dia ni very la friendly punya kid kan, so kena lah jaga elok elok, nnt dikebas orang pula ....


yang ni 1st kazen ... eh eh, jumpa kat sini? .... ekceli dia ni juru make-up cik pengantin, dia juga la yang lukiskan inai di tangan pengantin .... mau guna khidmat dia sebagai jurusolek? siapa nak ???? tapi untuk KK sahaja la ok .... cepat2 bagitau mrs pip :))


yeah, dapat bergambar with my little sister akhirnya ... kena queue juga utk bergambar dgn dia, well faham2lah kan, she is the queen of the day ...


the sweetest memory of the day .... congrats my sis, Cynthia, and be happy forever, and stay together with Irfan till jannah ... love you mucho mucho, saranghae!

mrs pip ndak dpt stay lama2 after the ceremony ... well, bebudak start buat perangai, dorang a bit tired not enough rest ... so before dorang meragam dgn teruk, we better leave ....

p/s: cyn, be a good wife :)) no grumpy2 lagi ok, dah jd isteri orang kan .... cheers, xoxo. 

No comments:

Post a Comment

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama

Sabahan Bloggers

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017