test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Monday, 16 November 2015

Tenangkan diri dengan makanan cara Mrs Pip .... muehehehehe ....

hello .... kalau rasa stress, apa patut buat? .... mesti ramai yang akan jawab, MAKAN ialah yang paling patut untuk dibuat kalau rasa STRESS .... stress ka? OK, i'm human too, so mmg normal utk rasa stress kan ..........

so, what to eat????


layan maggi korean spicy .... ok, kalau korang suka makanan yang super pedas, sila cuba maggi korean spicy .... mmg thumbs up, tindakan sungguh berani .... mrs pip surrender !


sandwich .... ok, ni mmg fav mrs pip, sandwich buat sendiri yang paling mudah ...ni sandwich org malas ... masak bawang besar, kemudian letak atas sandwich, letak black pepper dan sedikit garam, lepas tu goreng telur dadar, letak atas lapisan bawang besar, then letak sos cili banyak2, dan sila lah menjamu selera!


atau layan makan kek .... mmg sedap, tapi kena tanggung akibatnya kalau tak hengat dunia, katanya! nnt gumuk oooo


anything with chocolate will do! sukanya .... chocs chocs chocs ... mrs pip buat chocolate sauce sendiri, so kalau rasa mau makan chocs, kita just tuang kat mana2 makanan yang patut utk diperisakan chocs ya!

ok you ollsss .... stay healthy ... stress is normal, but how you overcome your stress, the choice is yours ... just choose the right way hokey :))) smile ........ cheeseeeeeeeee ..... xoxo.

No comments:

Post a Comment

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017