test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Hangat Di Lazada

Monday, 28 December 2015

Baju couple kita yang very the 1st time, very the cute cute kan .......... jangan jeles, T_T

memang teruja kunun mau pakai baju couple couple ni, nampak mcm romantik gitewww .... so , apa lagi kita pun pakai la baju yang couple couple ....... sesekali feeling romantik la bah kunun ..............

so, kemarin public holiday (Xmas), mrs pip ajak si mr.Husband pigi jalan2 dengan dua budak perasan comel mcm model tom tom bak tu kan, siapa lagi kalau bukan si lil' Iman n lil' Amin la .... dorang ni 2 kali 5 macam si mommy juga, pantang kalau bab jalan, suka jaaaaa dorang ............

pasal mau ada feeling romantik2 gitew, kita pun pakailah baju couple ... sama kannnnnnnnnn ..... ni 1st time pakai baju couple2 ni ..... cekitdout bebeh!

ngeeee .............. bukan mrs pip and mr.Husband la yang pakai baju couple , tapi ni ha dua budak kepala dulchak ni .... 1st time pakai baju serupa 2 kali 5, ni pun mrs pip beli quite few months ago, tapi ndak di pakai2, just simpan peram ja dalam almari ............


waiting si daddy beli kudap2 @ the zoo

cute juga anak mommy ni pakai baju serupa, bestfriend forever la korang berdua hendaknya .... lagi2 dua dua kepala dulchak kan .... sefesyen ja dorang ni .... 


ni pula waitiing si daddy shopping barang dapur kan @ Giant

masuk duduk troli, senang mau jaga kan, no need mommy mau kejar ke hulu ke hilir kan ... mcm ni senang sikit pergerakan mommy .... kalau mommy2 yang rasa letih mau kejar2 anak time shopping barang, boleh lah masukkan anak2 kecil dalam troli mcm mrs pip buat ni kan ... muehehehe .....

cheers!

No comments:

Post a Comment

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama

Sabahan Bloggers

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017