test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Hangat Di Lazada

Tuesday, 22 December 2015

Happy bathing time ! riang ria lil' armies mandi bersama ...

salam semua ...

as a mom, mrs pip rasa gembira melihat lil' armies membesar bersama dan sangat jarang bergaduh ... kadang2 lil' Iman mengalah, kadang2 lil' Amin mengalah .... hope anak mommy ni no gaduh2 once sudah besar nnt ya, mesti love love each other, insya allah ...


antara aktiviti yang the lil' armies mmg suka buat ialah mandi bersama ... pantang ja kalau mrs pip cakap .... "Iman, come take bath" ... laju ja lil' Iman datang to mrs pip minta buka baju dan masuk bathroom ....

lil' Amin pun sama ja .... kalau mrs pip cakap " Amin, come baby we take bath" .... cepat2 lil' Amin datang to mommy kan ... kalau dia busy main dengan whatever his toys, semua dia lepaskan ... mandi tu lagi best daripada semua toys yang dia ada ....

tu mommy punya brush teeth, tapi lil' Iman pula yang insist mau guna ....


dan the best part, lil' armies mmg sukaaaaaaaaa sangat mandi bersama ... mcm riang ria bersama air gitewww .... kadang2 lil' Iman ni, bangun2 ja pagi terus cakap "mommy, come take bath" .... hambik engkau, tengah2 mrs pip busy mau buat breakfast, time tu jugalah mau mandi ....

lepas mommy ambil tooth brush mommy, si daddy punya la pula dia kerjakan .... siap minta compactor lil' Amin untuk dimandikan ... alahai anak mommy lil' Iman ni, kalau boleh semua your toys kau mau mandikan ....


dua budak innocent yang setia mengikut perintah mommy kan tiap kali mau take photos ... ahaks! dua dua pun suka bergambar .... lil' Iman ni dah besar2 mcm ni pun still mau juga mandi dalam baby bath tub basin milik lil' Amin .... as long as you both happy, mommy layan ja la ...

and end up, mommy berjaya ambil tooth brush si daddy and pujuk2 lil' Iman use his own tooth brush kan ....

ni anak mommy ni once sudah besar, jangan malas2 mandi ... and jangan mandi lewat2 , mommy ndak suka ... ahaks! ... since dari baby these 2 lil' armies ni mrs pip trained untuk mandi awal, till now alhamdulillah mmg mandi on time ....

cheers.

No comments:

Post a Comment

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama

Sabahan Bloggers

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017