test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Wednesday, 30 December 2015

Japanese boy in the house .... arigato gozaimas .... T_T

tengah kemas2 folder do laptop .... adoi, laptop mrs pip ni, folder dia punya la chaos betul , sana sini mcm2 folder ... ni perlu spring cleaning ni! ingatkan rumah ja perlu spring cleaning, no no no, laptop pun perlu tau! ni folder2 semua, ada yang sudah tidak relevan langsung, buat penuh memory ja simpan kan, lebih baik buang dalam rubbish bin ....

so, time time mengemas folder ni, ternampak lah gambar2 lama ... eh eh, ni bila pula ni ada japanese boy dalam rumah ...???






hello Iman Chan .... ni ambil bila ni ...??? check check details, oooo ni time Iman 2 tahun 2 bulan .... ni mesti si daddy yang kerjakan si lil' Iman sarungkan towel di kepala ... ok lah, dah alang2 pakai mcm ni, bagus juga kalau lil' Iman wanna help daddy pigi berkebun kan ... ni mcm mau pigi berkebun jaaaaa ni ...........

T_T ... wait lil' Iman grow big a bit, nnt boleh help daddy gardening, kita tanam roselle banyak banyakkkkkkkkk .... muehehehe....

No comments:

Post a Comment

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017