test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Thursday, 7 January 2016

Aku. Radiusite. Instant Shawl. --- perfect day out ---

radiusite.

siapa pembeli tudung tegar online mesti tau website ni kan.

mrs pip suka ja window shopping di radiusite cari cari instant shawl yang cantik ...

harga pun quite affordable , kinda not so expensive la ...




so, hari tu terjebak la beli yang butterfly cutting ni, satu royal blue, satu brown , siap buat entry lagi time beli hari tu , beli semi-instant shawl yang awesome dari radiusite ....

shawl ni beli last few months,  kira dah lama la kan, kita ni pompuan kalau beli baju yang cakap ja last few months beli mesti rasa eh eh ni baju lama la .... barulah ada peluang pakai shawl ni recently ....

muehehehe .... pakai shawl ni rasa mcm perasan extra cantik kunun, so layan diri selfie time on the go with lil' Amin hari tu ... kuang kuang kuang ... perasan jadi ala ala model radiusite  ... 

shawl ni senang ja untuk dipakai, namanya pun kan instant shawl ... tapi since shawl ni agak jarang, so pepandai la korang pakai inner yang labuh, pepandai la korang berstailo hijabster hokey ...

serious, shawl ni selesa dipakai. 

No comments:

Post a Comment

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017