test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Hangat Di Lazada

Monday, 25 January 2016

Kongsi Xmas bersama Hamper Mr. Husband

hari tu Xmas ........ since my husband's family celebrate Xmas, so kami pun tidak terkecuali untuk bersama sama memeriahkan Xmas ni ...........



hamper mana lagi cantik? ngee

eh eh, jangan narrow minded since we are muslim, we
cannot celebrate Xmas ... ekceli, boleh ja memeriahkan Xmas ni, bukan mrs pip's family pigi caroling and do waht so ever yang dorang buat kan ... dah kawin campur budaya, so kenalah respect budaya lain kan .......

so, since Xmas kali ni my husband's sister jadi tuan rumah untuk host kan Xmas peringkat kampung, salah satu acara tu ialah cabutan bertuah ... so ramailah rakyat jelata yang baik hati sponsor hamper ... ada yang siap sponsor TV flat screen berinci inci besar dan kalau siapa yang dapat memang puas hati tingu movie di rumah, satu dinding penuh ..... mak oi, baiknya dorang ...... mrs pip pun mau!!!!

jadi, mr.Husband pun tidak terkecuali sponsor hamper .... alah, just untuk have fun dan beramah mesra dengan orang2 kampung kan, walaupun dah lain agama but mr.Husband said ndak boleh la jual mahal ndak mau kawan dengan orang kampung .... 

mrs pip not join the event, dorang buat sebelah malam, so malas lah mau angkut askar2 kecil ni pigi rumah my sister in law ... kang ndak pasal2 mrs pip terpaksa marathon main kejar2 anak keliling rumah ....  so better stay di rumah, tidurkan anak2 n mrs pip pun tidur sekali ....

mr.Husband ja la yang attend event tu, lagipun dia jadi pengacara majlis on behalf of his sister .... balik ja dari event tu, mrs pip tanya mr.Husband 

"dapat la hadiah cabutan bertuah?" .... 

mr.Husband jawab ringkas ja "no luck la" ..... sendiri mau faham la ..........

"try again nextime" balas mrs pip  .... 

jom buat tahi mata .... it's midnite ........... T_T ....

Siapa suka makan burger???? lepas tu rasa mcm mau buka bisnes burger??? Pelajari Bisner Burger di sini >>>

No comments:

Post a Comment

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama

Sabahan Bloggers

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017