test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Wednesday, 10 February 2016

Redeem comforter cute di Drypers dot com

yeah! redeem gift daripada drypers sudah sampai .....

siapa yang pakaikan anak drypers????? jangan tak tahu, drypers ni boleh collect point, then redeem barang di website drypers sendiri .....


hari tu fikir 2 la juga, apa yang mau di redeem, memula mau redeem toys untuk lil' Amin, tapi toys
yang mrs pip mahu tu out of stock la pula .... so, mrs pip fikir2 elok juga kalau redeem tuala atau comforter, nnt kalau travel boleh la pakai kan, or kalau drive jauh2 bebudak tidur dalam kereta, bolehlah buat selimut or alas kepala ....


comforter ni cuma ada satu kaler jer .... kaler purple .... size comforter lebih kurang 3'x4', sesuai dengan saiz budak .... comforter ni mrs pip redeem sebanyak 3400 points .... lepas ni maybe mau redeem yang hooded towel tu la pula ... tu kena ada 2550 points .... 

check mrs pip punya balance points, memang cukup untuk redeem, tapi kalau mau redeem 2 helai (satu untuk lil' Iman, satu untuk lil' Amin) nampaknya kena gigihkan diri lagi tuntuk kumpul points .... 

kepada mommies out there yang tak tahu mcm mana mau collect points, boleh lah klik entry mrs pip yang terdahulu di sini .... very the senang tau mau collect points ..... cepat cepat jadi ahli drypers , nnt boleh kumpul points banyak2 dan tebus hadiah yang best best .... ni antara cara penjimatan yang mudah untuk dibuat ...

happy parenting :))

Inginkan anak pintar ??? klik pada iklan di bawah 

No comments:

Post a Comment

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017