test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Hangat Di Lazada

Thursday, 18 February 2016

Rakamkan memori percutian bersama Photobook

akhirnya, selepas beberapa kali berbalas email,
barulah Photobook hantar voucher code 
yang mrs pip beli melalui Lazada baru baru ni ...


seperti dalam entri yang mrs pip tulis.
bukan susah pun emailkan voucher code tu kepada confirmed buyer,
tapi ni banyak sangat la request dorang,
sedangkan mrs pip dah forwardkan info yang dorang minta ...

kalau sesiapa yang jenis kurang sabar,
sah sah Photobook customer service kena marah free free ...


dalam kes ni, mrs pip cuma guna cara #1 dan juga cara #2,
takkkkkk nakkkkkkkkkkk la guna cara #3, 
nnt tak pasal2 mrs pip pigi marah2 tu customer service,
padahal bukan salah dia pun ...
tu semua salah bahagian marketing department la,
cuai sangat sampai boleh overlook my purchase order kan ....


hari tu mrs pip beli 4 item Photobook di Lazada,
tapi apahal cuma 2 voucher code 
ja dorang email kan .... cuai la tu!


syukur, akhirnya selepas 10 hari 'bertegur sapa' dgn Photobook,
sampai juga semua voucher code tu via email,
lepas ni bolehlah mrs pip mulakan langkah 
edit dan kemudian publish kenangan 
melalui Photobook!


yang ni pula, kenangan lalu, 
mrs pip abadikan kenangan percutian time di Seoul,
it was our honeymoon holiday Oct 2013


yang waktu dulu tu, mrs pip beli thru Groupon,
laju ja mrs pip dapat the voucher code,
yang ni 40pages, harga time cuma RM79.00
untuk 11"x8.5" medium landscape standard hardcover,
tapi postage tak include la ...
postage hari tu RM12.00 ...


then mrs pip dapat voucher percuma untuk 6"x6" mini square photobook tau,
yang ni pun dapat free from groupon,
yang ni mr pip buat khas untuk lil' Iman ...
ada 40 pages, khas untuk lil' Iman T_T bercuti cuti di Nami Island.


yang bestnya kalau ada album mcm ni,
bebila ja boleh belek2 sambil mengenang
percutian lalu ... what a memory kan ....


dah nama pun bercuti di pulau nami kan,
so memang tak lengkap kalau tak snap gambar
bersama pelakon winter sonata kan ...
eh, poster pun poster la!


dan laluan pokok ni pun, satu kemestian untuk bergambar kan ...
ni memang trademark pulau nami la katakan ...
so, ni antara gambar wajib yang perlu diabadikan 
dalam Photobook album

p/s: mrs pip tengah gigih siapkan photobook album
terbaru ... maybe somewhere in April kot baru publish ...
alahai, lidut kan mrs pip ni mengedit gambar :)

yeah!

No comments:

Post a Comment

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama

Sabahan Bloggers

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017