test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Wednesday, 3 February 2016

Tertukar plan gara gara sebatang monopod!

hari tu time mrs pip and the heroes pigi jenjalan di zoo, one thing yang mrs pip sedar was that, eh eh kita tiada gambar berempat la .... ndak best ndak best ndak best *ikut style upin ipin bersuara*...

memandangkan sekarang ni banyak ja gajet yang memudahkan life kita, so mrs pip pun beli lah monopod cheap from lazada yang super best! serius best .... boleh baca review mrs pip di sini *jangan malu malu baca review tu yer, mesti korang pun mau beli nnt*....


yeah! jom ber-wefie

cantik tak tempat mrs pip ber-wefie???? di mana ni???? cuba teka .... muehehehe ..... jeti baru you ollssss ..........


kebetulan hari tu ada tamu Kuala Penyu, kononnya ajaklah mr.Husband pigi tamu kejap, tapi sampai ja di Kuala Penyu, plan tertukar secara tidak sengaja .... mr.Husband bgtau pantai sawangan sudah ada jeti baru *jeti kayu lama tu sudah rosak dan diganti baru*, so mrs pip apa lagi terus ajak mr.Husband drive to pantai sawangan ........ later lah baru singgah pi tamu .....


mood selfie 

ekceli time mr.Husband ajak keluar tu, mrs pip memang siap siap packing monopod ni dalam beg bebudak ni .... kot kot manalah tau kan kalau ada port boleh tangkap gambar, so bolehlah singgah kunun ....


lil' Iman yang memula takut naik atas jeti
"mommy, kolam so big la" cakap lil' Iman

ekceli, pantai sawangan ni yang bestnya ada jeti, so bolehlah ambil feel jalan atas jeti ... kalau mau cakap bab kawasan pantai, mmg not so good .... tarak bersih wooo .... kalaulah dibersihkan, mmg thumbs up la pantai ni .... 


alah lil' Iman tu, memula ja takut, lepas tu dia yang paling busy main lari2 dgn si daddy atas jeti


yang ni mr.Husband is trying to get a nice view of the jetty behind us, 
tapi alamak, lil' Iman la pula ndak masuk frame :(( try again LOL


yeah! dapat pun

mrs pip ndak ambil gambar byk pun, since hari pun sudah lewat petang, nextime ja insya allah datang balik sini bergambar ... lagipun cuaca start mcm mendung semacam, nnt hujan lebat pula .... so better hurry up coz nnt mau singgah tamu lagi ....


wefie dulu dekat kereta before go home
alamak, lil Amin jual mahal la pula


then try again, lucky lil Amin mau tingu kamera kan,
tapi muka dia still jual mahal masam semacam!

yeah! plan ber-wefie sekeluarga tercapai juga! 

lepas ni, no more reason tidak dapat ber-family photo kan .... suka suka suka .... nextime kita wefie wefie lagi ....

mau belajar bisnes fotografi??? klik pada iklan di bawah

No comments:

Post a Comment

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017