test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Hangat Di Lazada

Monday, 14 March 2016

10 universiti terbaik dunia 2016 yang anda perlu tahu

well well well .... first of all, belum terlewat untuk ucapkan tahniah kepada adik adik yang berjaya dalam Sijil Pelajaran Malaysia, dan keputusan pun sudah diumumkan baru baru ni kan .... pasti yang mendapat keputusan cemerlang sedang mencari cari universiti mana yang diingikan untuk meneruskan pelajaran ....


Di sini mrs pip senaraikan antara universiti yang terbaik di dunia 2016











kalau nak tahu lagi ranking ke 11 - 100, boleh jer klik kat sini

memang awesome semua universiti ni ... kalaulah mrs pip ada peluang untuk further study lagi,
teringin la nak buat master kat Stanford University ... muehehehe , kaki berangan jer T_T 

No comments:

Post a Comment

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama

Sabahan Bloggers

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017