test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Hangat Di Lazada

Monday, 21 March 2016

Abang yang kejam , sanggup smackdown si adik ... grrrrrrrrrhhhh

alkisahnya hari tu ... dua beradik ni ditinggalkan seketika oleh si ibu ...
sampai hati ibu tinggalkan anak anak sendirian kan ...


jadi, bila si ibu dah kluar, si abang apa lagi, ambil kesempatan untuk
mendera si adik yang masih kecil! ... ganas sungguh si abang ni yer :(


jadi menangislah si adik kerana dek perbuatan si abang ...
pasal dah nangis kuat sangat, maka si ibu pun cepat2 lah pergi menjenguk
anak anak yang ditinggalkan seketika ...


huh! na na kan kedapatan sudah,
si abang memang jahat dekat si adik ... hurm ....

*******************
ni la aksi lil' Iman yang suka sangat lah smackdown lil' Amin,
selalunya mrs pip tak sempat nak rakam gambar *sebagai bukti kenakalan lil' Iman*
tapi hari tu, mrs pip sempat la rakam, kebetulan time tu hp ada kat tangan kan ...
cepat2 snap gambar, once lil' Iman perasan gambar dia kena cekup,
hahahaha, terkejut beruk anak mommy kan ...
terus melompat turun dari belakang si lil' Amin ...

budak budak la katakan,
ada ja la aksi ganas dorang mau buat,
lagi lagi kalau boys,
mcm mcm aksi tinju, gusti, smackdown, etc ....
semua mau dicuba T_T

lil' Iman, mommy forgive you,
tapi kalau dah besar nnt,
jangan jahat kat adik ok ...
time tu, mommy still forgive you, tapi kena DENDA hokey.

No comments:

Post a Comment

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama

Sabahan Bloggers

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017