test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Hangat Di Lazada

Thursday, 31 March 2016

Another 'Weekend Indulgence' bersama Mr.redSTROLLER

another Sunday morning T_T ...
nowadays, mrs pip ni memang very looking forward 
for Sunday ... eh eh, napa pula tu???


tapi before tu, happy international day of happiness everyone!
dah terlewat nak wish wish ni, tapi wish la juga,
eh kan dah cakap dalam entry sebelum tu yang every 20th March ialah
sambutan International Day of Happiness ... nak tau?
sudi sudi lah klik di sini T_T

muka monyok!
nak la juga main on the ground , lil' Amin said
jadi, once again ahad hari tu, kitorng pigi meng-indulge-kan diri
di Taman Tun Fuad, Bukit Padang ...

jangan lah monyok, muahhhh mommy dulu :)
eh eh, bahagia nampak ???
wefie lagi T_T

kalau perasan dengan entry sebelum ni,
mcm sama ja kan tempat kitorang melepak! ahaks...
muehehehe, best apa port di sini ...

play happily kiddos
lil' Amin buat apa tu?


see .... sambil melepak kat port di sini,
sambil kita senam senam ringan ...
ramai ja uncles aunties yang berusia buat senaman,
kita yang muda ni perasan ler tu mcm masih muda kan
malas semacam ja mau bersenam ....


mcm biasalah, kitorang walking walking dulu
pusing pusing track kan ...
then bagi the lil' armies
play with the nature T_T ...

yang part BERMAIN tu memang lil' armies sangat gembira,
tapi yang part nak walking jogging tu,
hah! see .... lil' Iman buat perangai!

ok ... ni pengajaran tempoh hari ...
1st time kan kluar jogging with the kids hari tu,
mrs pip ni terover estimate si lil' Iman,
ingatkan dia ni gigih la nak jenjalan walking kan
tapi ... hurmmmmm after few minutes walking,
dia minta daddy dukung!


jadi, untuk kali ini, kita bawalah si Mr.redSTROLLER itu,
memula lil' Amin yang duduk dalam stroller tau,
lil' Iman pula happy happy ja jalan then lari then jalan lagi,
lepas tu, dia mulalah duduk tak nak berdiri,
lepas tu asyik cakap
'daddy, dukung la Iman'
'daddy, dukung la Iman'
'daddy, dukung la Iman'

say cheese!
lepas ni, rasa rasanya nak datang sini lagi tak?
T_T ....

No comments:

Post a Comment

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama

Sabahan Bloggers

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017