test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Hangat Di Lazada

Sunday, 20 March 2016

Eh, biar betul aku dah slim? ... *senangnya di dalam hati*

hari tu plan diet terganggu di bulan Januari kan ... 
so after the OGDS, mrs pip sambung diet mcm biasa ... 
well, memang berharap berat badan boleh turun lagi beberapa kilos kononnya la kan ...

memandangkan terlupa bawa weighing scale peribadi time pindah rumah, 
so kebetulan pigi klinik hari tu coz kita anak beranak demam, 
dan ada weighing scale disediakan untuk pesakit sila timbang berat sendiri,
jadi, mrs pip pun pigilah timbang berat kan ......

*dihati berbunga bunga perasan kurus sikit*


hurm ....
63kg ... 
alamak , naik few hundreds gram la :(
paling last timbang hari tu 62.6kg tau ...

ndak pa, berusaha lebih lagi pada hari hari yang akan datang.

No comments:

Post a Comment

Sabahan Bloggers

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017