test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Hangat Di Lazada

Saturday, 19 March 2016

Mee Kari Sedap, semangkuk RM3.50 jer (harga promo dorang bilang) :))


udang tu ada few, tapi sudah dibaham terlebih dahulu before snap pic T_T

hari tu bila mr.Husband bawa balik mee kari,
memang hati riang gembira T_T ...

almaklumlah kan, mrs pip ni memang suka makan mee kari ...
yang bestnya pasal mee kari ni, kuah dia just nice di tekak mrs pip,
tak pedas pedas yang jenis membara membakar tekak ...

so, mrs pip apalagi, slurp slurp la satu mangkuk ...
serius sedap, habis hingga kering kontang mangkuk tu mrs pip kerjakan :))

lepas tu, mrs pip tanya, mee kari ni beli kat mana?

mr.Husband cakap ... mee kari ni beli kat
Restoran Rasa Ria,
Wisma Merdeka, Tingkat 6 Phase 2

*senyum simpul mrs pip dengar
mr.Husband beli kat Restoran Rasa Ria*

tapi mee kari ni cuma ada setiap hari Sabtu,
tapi bukan every weekend ada pun,
kalau weekend ni ada,
maybe next weekend 'chef' tu masak lain pula, maybe tomyam ...

so, kalau mee kari mcm ni, semangkuk berapa?
ni kalau semangkuk, cuma RM3.50 jer ...
tapi mr.Husband tapau dua mangkuk ...

mr.Husband cakap, kalau semangkuk mana cukup,
bini dia kan gendoot mau makan bermangkuk mangkuk T_T , ahaks!

siapa yang gila mee kari?
nnt kalau rasa rasa mengidam mee kari,
atau mau panggil katering buat menu mee kari / tomyam / nasi ayam roasted,
korang pandai pandailah kol owner Restoran Rasa Ria ...



No comments:

Post a Comment

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama

Sabahan Bloggers

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017