test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Hangat Di Lazada

Tuesday, 1 March 2016

Merancang honeymoon holiday .... Seoul probably?

time mrs pip kemas2 barang untuk berpindah, 
mrs pip terjumpa satu beg plastik lama yang 
penuh dengan segala buku catatan dan pamphlets ... 
eh eh, ni semua kenangan time honeymoon dulu ...


teringat lagi time mr.Husband offer untuk pergi bercuti,

"kalau kita mau pigi honeymoon holiday, pigi mana yang best?"


mrs pip time tu memang  very the die hard fan dengan K-Drama, 
so pilihan pertama sure mau pigi Seoul, 
tapi hati berbelah bagi coz selama ni 
memang teringin sangat pigi New Zealand *penangan LOTR la kan*

so mrs pip bagitau mr.Husband 

"Better pigi New Zealand, tapi kan pigi Korea pun best!."

mr.Husband memang mau sangat pigi New Zealand, tapi
selepas ditimbang timbang, mr.Husband setuju pigi Korea ...

lepas dah confirm dapat green light dari mr.Husband, dia dah
setuju dan tak waswas untuk ke Korea, mrs pip jadi the "holiday planner",
and mr.Husband setuju jer ikut semua, tapi satu syarat yang perlu 
ada dalam our honeymoon holiday package ialah visit to aquarium!
ahaks, mr.Husband kan memang sangat minat dengan fish fish ni ....

eh eh, takkan pigi Korea mau tingu ikan dalam aquarium ja?
biar betul mr.Husband ni ..... 


No comments:

Post a Comment

Sabahan Bloggers

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017