test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Hangat Di Lazada

Wednesday, 23 March 2016

Romantika Mr and Mrs Pip

recently mr.Husband ajak dating .... ahaks!
relevant lagi ka guna ayat 'dating' ???
dah kawin kan, ada anak dua lagi,
kalau dating mana mrs pip mau kluar berdua,
anak2 kena angkut sama tau T_T


so, kita pun seawal pagi penuh semangat la pigi 'dating'
siap bawa bebudak sekali ...
pasal kitorang suka nature,
jadi kluar dating pun mestilah kat tempat2 yang 'evergreen' gitu


baru perasan, dah lama tak pigi tempat mcm ni kan ...
busy jer memanjang dengan urusan kerja ...
nextime, kita datang lagi kat sini ok T_T

lil' Iman dan lil' Amin bagi signal setuju
*nodded their head happily*

tapi lepas ni, kena cari troli untuk angkut lil' armies berdua,
penat la mommy daddy dukung korang yang semakin heavy ni,
:) see, mommy dah ada muscle ....

No comments:

Post a Comment

Sabahan Bloggers

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017