test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Hangat Di Lazada

Sunday, 29 May 2016

Sepetang di Sungai Kiulu (Part 2)

hi there,


sambung sikit cerita kami sepetang di sungai kiulu ...

sebelum sampai ke kiulu, mr.Husband singgah kejap di Tamparuli, nak check lokasi next coming catering ... dah check tempat tu, dah ok, so mr.Husband said better pigi Kiulu dah alang alang dekat dengan Tamparuli, though pada awalnya plan untuk pigi pantai dalit :p


mrs pip punya happy once sampai sungai kiulu ni .... aman damai weh .... tengok muka wefie pun happy, tapi lil' armies ni layan sungai ambil feeling, tak nak layan mommy berwefie ...

sungai yang bersih 
layan perasaan tinguk sumgai 
serius, bukan senang nak cari sungai bersih jernih mcm ni ... kalau di KK, rasanya sungai dah tercemar sedikit kan ...

lagi mencuba berwefie with the family .... tapi lil' armies busy la nak bercerita tentang sang kancil dan buaya ... hurm ....

geng tiga sahabat .... lil' Iman dekat dekat lil' Amin berlaga pipi tu kan, ekceli dia takut duduk kat belakang truck ni ... isu gayat lil' Iman ni tak habis lagi ni ... ;((((


No comments:

Post a Comment

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama

Sabahan Bloggers

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017