test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Hangat Di Lazada

Thursday, 2 June 2016

5 entry terhangat di bulan Mei 2016

hi there,

once again, mrs pip sajalah nak promo 5 entry terhangat di blog mrs pip ni ... kot kot ada yang nak info kan kan kan ... ada ke? , ahaks! ngee T_T


#1

Beli pam susu Autumnz Bliss yang murah dari LAZADA


#2

Pengalaman pumping breastmilk menggunakan pam susu jenama AUTUMNZ yang best!


#3

Resepi agar-agar nenas yang senang dan sedap dimakan


#4

Lagi kerja extra lumayan


#5

Beli sebiji twin stroller Tike Tech X3 berharga RM8,542.50

kalau last month , time buat 5 entry terhangat bulan April 2016, mrs pip bersedih hati yang voucher code photobook tu invalid so sentap sekejap tak dapat nak buat album for lil' Amin the 1st 365days kan, tapi this time nak kongsi info, voucher code tu berjaya digunakan akhirnya ...

mcm mana?

senang jer, mrs pip email photobook , bagitau apa yang dah terjadi kat voucher code tu, then dorang reply a day after minta more info, then once mrs pip dah bagi info yang mereka nak, the following day, mrs pip dapat another email dari photobook

"the code has been activated"

yeah! hati berbunga bunga T_T


No comments:

Post a Comment

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama

Sabahan Bloggers

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017