test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Hangat Di Lazada

Saturday, 4 June 2016

Hadiah dari Girlfriend

hi there,

GF mrs pip ni memang tau, suka bagi hadiah lambat! hari tu cakap nak bagi ON TIME, hurm ... on time lah sangat, after 3 months bday berlalu, baru received hadiah dari GF sob sob , sedih ....

muehehe, acah jer, mana ada sedih ... punya lah happy dapat hadiah ... well, bukan selalu dapat hadiah kan, once dapat hadiah lepas tu super awesome pula tu, harus wajib sengih sampai di telinga T_T


hari tu, GF call tanya nak hadiah apa kan ... tapi mrs pip no mood la nak minta mcm mcm coz rasanya semua dah cukup, ahaks! ... tapi kalau nak bagi, kita memang request nak tudung, boleh tambah koleksi :p ....

then last 2 weeks, baru GF call lagi bagitau hadiah on the way sampai rumah, dan minta sorry coz lewat sangat nak kirim parcel, tapi tu no hal lah ... tak kirim pun tak pa, still love my GF ketat ketat ....

sekali dapat parcel tu, suka berganda ganda ... kita request tudung ja, tapi dia bagi banyak sangat benda extra! hohoho


ni lah tudung yang diberi ... semua pun suka terutamya kaler oren yang paling kanan tu, sangat cantik ... tiga tudung ni, semua pun instant shawl ... sesuai la dgn mrs pip yang suka pakai main sarung ja, malas sangat nak pin pin bagai nowadays ni T_T


dapat beg dari Hatyai ...suka suka suka .... kaler purple pula tu, very the ladies ... hari tu dapat, esok terus pakai bawa jenjalan :p ....


memang senyum lebar dapat hadiah ni tau ... syukur sesangat ada juga kawan yang sentiasa ingat bday mrs pip, bukan just setakat ingat, siap kirim hadiah lagi! .... so barang barang dalam green gift box tu mrs pip dah revealed kat atas , selain 3 helai tudung dan beg, mrs pip dapat sehelai baju tidur batik yang kainnya sungguh lembut, dan seketul keychain yang sweet, dan buku bacaan untuk lil' armies :) , dan tak lupa juga sekeping kad cinta birthday... T_T

yang buku tu, kita dapat terus buka dan baca dan very happy mengalahkan lil' armies ... serius buku tu cute! why la time mrs pip kecik kecik dulu buku cantik mcm ni tak pernah dapat???

GF, thankx a lot ya .... now my turn nak membalas hadiah .... tapi still no idea nak bagi GF apa? siap buat senarai hari tu nak bagi apa, last last semua pun GF mcm tak nak .... nak yang lain la tu, tapi GF ni pun satu, dia bukan nak bagitau dia nak apa sebenarnya ....

mcm biasa lah ayat GF ni

"bagi je apa-apa yang kau suka, sure aku suka"

aiseh, what a simple minded GF aku ni ... now aku pula yang serabut nak fikir bagi apa  ....


No comments:

Post a Comment

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama

Sabahan Bloggers

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017