test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Wednesday, 1 June 2016

Tebus barangan percuma yang awesome di DRYPERS dot com

hi there,

yeah! barang comel dari DRYPERS sudah sampai T_T .... senyum lebar mrs pip sampai juga barang yang di REDEEM itew ....


so, siapa yang pakaikan anak anda diapers jenama DRYPERS, jangan malas malas tau join kelab DRYPERS, then collect point ... nnt bila point mak mak sekalian dah beribu ribu kati, bolehlah redeem barangan yang best best dari DRYPERS tau T_T

ni mrs pip redeem kali kedua .... yang 1st time tu redeem comforter baby size 3ft by 3ft ... kaler purple ... tu ja pilihan warna yang ada .... kan best kalau ada kaler kuning, merah or biru kan kan kan ... tapi suka punya pasal, purple pun purple la ... layan ja .... comforter tu sesuai ja untuk dibawa berjalan jalan ... kejap jadi comforter, kejap jlipat lipat jadi bantal , kira 2 in 1 la gitu ....

 yang kali kedua ni, mrs pip tebus dua sekali ... dah alang alang cukup ja point tu kan, so tebus ja mana yang best best , ngee ... kali ni kita tebus travel pillow pula ... muehehehe  .... pillow ni bagi mrs pip la kan, nampak cute la .... mcm best ja untuk lil' Iman dan lil' Amin pakai kalau naik stroller , memang sesuai la sangat .... kot kot dorang mengantuk dalam stroller kan, so bolehlah disorongkan travel pillow ni :)


see ..... cute kan ....

waktu received parcel tu, terus buka coz rasa mmg excited nak tengok travel pillow ni ... memang terbaik punya! it's organic fabric, sungguh selesa, mcm mrs pip pun nak la juga pakai buat bantal bucuk, muehehe ... travel pillow ni keluaran simple-dimple ...


yang LION pillow ni still ada stock, redeem point pun DRYPERS dah bagi great diskaun, cuma perlu 2200 points sahaja T_T


tapi yang ni dah out of stock .... ;((

dan recently, ada PRE-ORDER Baby care travel pack ...
satu pack cuma perlu 200 points sahaja dan item included adalah :-

Drypers Baby Care travel pack comes in a convenient pouch, and inside are Drypers Head To Toe (30ml x 2) and Drypers Baby Lotion (30ml x 2).





dan untuk yang item ni, mrs pip dah siap pow 5 set ... tamak haloba sungguh kan ... tapi ni kena tunggu early july , insya allah baru dapat hokey ... dah nama pun PRE-ORDER kan :) ....

so mak mak sekalian, apa tunggu lagi, rajin rajinkan diri kumpul points yer ...

cheers :)


No comments:

Post a Comment

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017