test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Hangat Di Lazada

Tuesday, 21 June 2016

Hamper percuma dari Drypers

hi there,

kalau tahu hari tu Drypers ada buat promo dapat hamper percuma untuk belian RM100 ke atas, fuh memang mrs pip borong banyak2 Drypers ni ... T_T

ni pun kebetulan suruh mr.Husband beli Drypers lil' armies, dapatlah satu hamper percuma ... eh eh ? takkan satu hamper jer .. ???

"why tak beli lebih?" tanya mrs pip  ....

selamba jer mr.Husband jawab "laaaa, cakap satu untuk lil' Iman, satu untuk lil' Amin kan" ....

muehehehe, betul lah juga, mr.Husband ni kalau beli barang, memang sentiasa within the budget .... since mrs pip cakap beli satu pek untuk lil' Iman, satu pek untuk lil' Amin, so dia beli as per requested ja la ... tapi since kena cukup RM100 kan, dia add on wet tissue drypers ....



tapi apapun, barangan percuma ni, cukup ni untuk dua bulan pakai bebudak ni .... jimat lah juga duit tak perlu nak membeli sabun mandian dan losyen badan depa T_T

thankx Drypers .... nextime, bagilah lagi hamper free mcm ni, sure kita beli stock banyak2 .....


No comments:

Post a Comment

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama

Sabahan Bloggers

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017