test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Hangat Di Lazada

Wednesday, 8 June 2016

Naik lagi 0.2kg

hi there,

kita belanja bagi bunga jer lah
so hari tu once again la kita menimbang berat badan ...
this time mrs pip timbang sedikit lewat .... ahaks!
selalu teruja nak timbang awal bulan kan,
ni dah masuk tengah bulan mei baru teringat nak menimbang T_T


kuang kuang kuang ....
bukan semakin turun,
tambah lemak lah pula ...
naik 0.2kg!

oh my osh kosh baby gosh gosh ...
hurm ....
now puasa,
cool please mrs pip ...

now dah 63kg ni ...
sukarnya nak buang 3kg terakhir ni ....

tak pe, usaha tangga kejayaan,
jangan pernah putus asa ....
so far 7kg dah buang kan,
lagi 3kg ni, GO mrs pip
*support diri sendiri*

p/s : pasal berat makin naik, so kita belanjan bagi gambar bunga untuk sedapkan hati sendiri,
hohoho ....


No comments:

Post a Comment

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama

Sabahan Bloggers

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017