test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Hangat Di Lazada

Saturday, 23 July 2016

Beli 'mini dress' murah di LAZADA

hi there,

hah! terjebak lagi ... hari tu dah cakap tak nak dah beli barang online ni ... tapi once nampak harga menggoda, barang pula kualiti baik punya, siapa tak nak kan! harus lah beli, lagi lagi bila SUKARNYA untuk keluar shopping coz dua budak kecil my lil' armies ler, memang terlebih lincah tiap kali kluar beli barang ... fening fening lalat kepala mrs pip dibuatnya , beli online kan mudah T_T *bagi sedap hati sendiri*

hari tu memang tak menyempat shopping raya ... mr.Husband busy kerja siang malam, cuma sempat belikan baju untuk lil' armies sahaja .... haish! kita pun pakai baju tahun sudah sudah, ok ja .... lepas tu, tengok kat few website, banyak giler jual baju cantik2 and harga pun kira affordable la juga ...

hurm, nak lah juga beli baju kurung sepasang dua kan, tapi bila fikir balik bukan pakai pun nnt, setahun sekali jer, so better beli yang boleh pakai selalu ... hahahaha, memang mrs pip ni not-a-baju-kurung-type kan, so beli mini dress jer la, nnt mix and match ja!


so, tengok kat LAZADA tu kan, punyalah banyak pilihan mini dress ... siap berlengan panjang lagi ... then tak melekat kat badan T_T ... harga pun banyak ja yang below RM35.00 .... design simple simple jer, sesuai dgn citarasa mrs pip ...

mrs pip beli dua helai, satu kaler biru gelap vintage style, satu lagi kaler kuning mustard pregnant mini dress ... tapi mrs pip tak pregnant yer, tu sekadar nama cutting mini dress tu la ... 1st time juga beli kaler kuning mustard ni ...


yang kaler biru ni, harga RM35.00 ...
fabrik agak nipis sedikit, tapi kualiti baik
jahitan baju pun kemas ...
nak VIEW lebih lanjut, KLIK LA SINI


yang ni pula, pregnant mini dress
ni sweet ja baju tu, siap ada poket kat depan ...
kain pun memang kualiti baik dan pakai pun best
yang ni harga RM32.50,
ada few colors tau baju ni ...
nak VIEW lebih lanjut, KLIK LA SINI

baju ni mrs pip dah keluarkan dari plastik, dah gantung pun, tapi tak pakai lagi ... simpan buat stok T_T .... ekceli tengah cari skirt/seluar yang boleh dipadankan dgn baju ni, once dah jumpa baru ada feeling nak pakai ...

kalau korang nak cari mini dress kat LAZADA tu yang harga below RM35.00 , KLIK LA SINI
tapi kan, mrs pip lagi suka keluaran ZANZEA ni, baju baju ZANZEA banyak pilihan untuk lengan panjang dan tak ketat di badan ....

kalau nak tengok produk ZANZEA, boleh ja KLIK DI SINI

sekarang ni, ada few more pieces mrs pip tengah intai intai nak beli, kejap masuk wishlist, kejap masuk add to cart, hey pening nak memilih yang mana satu ....


No comments:

Post a Comment

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama

Sabahan Bloggers

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017