test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Hangat Di Lazada

Monday, 25 July 2016

Menyampah dengan LAZADA ... 20Lap20

hi there,

bangun pepagi ni, buka website LAZADA , nak check status barang yang baru purchase that Saturday nite ... lepas tu nampak offer 20% sehingga 15 Ogos ni ...

fuiyo, berasap kejap! apasal lambat sangat nak keluarkan offer voucher code ni! mrs pip baru ja purchase last two nite, and this early morning ada pula new offer ....


hurm , tak pe lah ... rugi a bit .... sob sob ....

to anyone yang nak beli barang kat LAZADA tu, boleh jer guna offer code 20LAP20 tu, though max discount up to RM20 sahaja. tapi still ada penjimatan kan ... tu yang penting ... tapi kan, baru mrs pip tau yang code tu untuk first time user! haish ....

nevermind .... sedikit terubat hati ni coz code KONGSI15 untuk pengguna IOS/ANDROID boleh pakai, tapi for one time usage sahaja ... code ni mrs pip tak guna lagi cos mrs pip all this while mmg guna laptop ja each time beli brg di LAZADA ... smartphone tu ada ja, tapi very the jarang nak guna T_T *seriously, I love my laptop more than the smartphone, hohoho*

kalau nak tau offer dari LAZADA ada ke tak, once a while korang boleh jer check side bar sebelah kanan blog mrs pip ni, selalu ada update tentang sales / promotion LAZADA ...

ehem ehem, mrs pip kan die hard fan of LAZADA website T_T

happy shopping.

cheers.


No comments:

Post a Comment

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama

Sabahan Bloggers

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017