test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Hangat Di Lazada

Sunday, 14 August 2016

Gaya Street Time!

hi there,

so hari ahad last week, sempatlah kluar sekejap jalan jalan di Gaya Street ... lama juga tidak beronggeng dengan mr.Husband and the kids di Gaya Street ... almost a year gitew! ... baru perasan,  stall di Gaya St. ni kan semakin bertambah ....


ok kids! do your own shopping
mommy daddy wanna have a breakfast date T_T

around jam 6 pagi sampai Gaya Street, parking pun still banyak yang kosong .... senang ja dapat parking pagi tu, alhamdulillah ....


sekarang sorang satu dah ada stroller,
baru senang sikit nak berjalan jalan, 
no more drama kejar mengejar,
kalah filem bollywood!

lil' Iman's stroller SCR6
lil' Amin's stroller from MYDEAR (tak tahu model apa)


party of four ...
huh! what a bad photographer, hehe
*see, lil' Amin tu separuh kepala ja masuk frame*

biasalah kan mrs pip ni, mesti sekejap2 nak bergambar ... tapi kalau tempat yg crowded tu , mcm dah retire ler, dah malas nak snap snap ... jaga anak lagi penting .... so, habis ja shoot gambar ni, kitorang pun start jenjalan ... eh, breakfast la dulu ....


di kedai makan ...
time ni, well behave ja dorang ni ...
bagus.

tak mcm selalu, yang suka panjat2 meja!

dah makan, perut pun dah kenyang .... so kitorang pun jalan2 cari barang .... lil' Iman as usual mmg nak daddy yang tolak stroller ... so lil' Amin let's mommy yang tolak pula ....

lepas dah buat satu pusingan, tengok barang sana sini , tak beli banyak mana pun ... ingatkan mau cari baju untuk lil' armies, tp tiada yg berkenan la ....


ni shawl yg sempat dibeli .... pusing2 nak cari shawl lagi, tapi tiada yg berkenan ... yg glitter mint tu rm18.00, yg keknis mustard tu rm15.00 dan yg white bubble tu pun rm15.00 ... kira harga reasonable la kan ....


ok,, yg ni croft & barrow? seriously ? .... huh! dorg ni suka2 ja kan guna tag ... nnt kena saman baru tau.


croft & barrow mana ada jual seluar kain pelikat mcm ni ...apapun, yg ni sehelai rm35.00 ... serius best pakai ... bukan utk mr.Husband hokey, it's for me, ngee!


yg ni dah nak balik, 
singgah kat Orange kejap beli soya drinks
haus.

lil' Amin dah nyenyak tidur,
tapi lil' Iman still ceria nak berjalan-jalan.

lepas Gaya Street, mr.Husband ajak pigi pantai ... ok, jom let's go T_T ... mommy suka.



No comments:

Post a Comment

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama

Sabahan Bloggers

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017