test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Sunday, 23 October 2016

Sandisk extreme 32GB memory card @rm59.90 hanya di LAZADA

hi there,

since tablet mrs pip is now back in action, so perkara wajib perlu mrs pip buat selain update semua apps yg sudah lapuk,  ialah perlunya beli MEMORY CARD!

aiseh, mana tahan kalau tiada memory card,  internal memory cuma 16GB, ni pun hampir penuh sudah,  byk sgt snap gambar,  ngee.

as usual la, mrs pip kan suka beli online,  so mana lagi kalau tak di LAZADA!


mrs pip beli sandisk extreme 32GB for action camera,  harga rm59.90, postage pula rm10.60... lepas ni boleh snap ribu raban gambar direct from tablet mrs pip, muehehe....

so anyone perlukan memory card,  korang browsing ja di LAZADA,  kot kot ada yg berkenan...

cheers.


No comments:

Post a Comment

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017