test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Hangat Di Lazada

Saturday, 19 November 2016

My Beloved BFF, Ziza

hi there,

seronoknya bila ada kesempatan bertemu kawan lama,  BFF pula tu....  Last jumpa somewhere August, this year pula jumpa last two weeks, dan BESTNYA dia pregnant, 36weeks pula tu!  terkezut, nampak sgt kitorang tak update news with each other...


dah few times mau jumpa, tapi kejap mrs pip ada hal, kejap BFF pula busy..  hurm, tunda punya tunda, baru lah dapat jumpa... since BFF sarat, lepas tu siap bawa puteri puteri kecil dia sekali,  so mmg mrs pip plan just lepak2 makan n minum ja, no jalan jalan pusing satu shopping complex, risau kalau dia penat n kaki bengkak... 


Tu puteri BFf yg #2, yg #1 busy makan aiskrim meja sebelah.... Besar dah pun...  Ni pregnant #3, jantina still tak dpt detect... ingatkan nak beli baby clothes, tp since jantina still tak tau, so later la bagi baby gift after delivery, insya allah...

so my BFF,  kita jumpa after your delivery la kan.... Luv you mucho mucho,  n take care ok...  Jgn giler kerja sgt, perlu rehat juga tau...

happylah dapat jumpa...

No comments:

Post a Comment

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama

Sabahan Bloggers

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017