test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Monday, 5 December 2016

5 entry terhangat di bulan November 2016

hi there,

hey, cepatnya masa berlalu .... kita sudah pun di penghujung tahun 2016 kan ... dah masuk bulan Disember pun .... dah penghujung tahun ni, mesti ada ramai yang pergi bercuti sempena cuti sekolah, tak pun ada yang busy buat majlis bertunang la, kawin la, etc etc ... tapi apapun, semoga korang bahagia bersama yang tersayang ok ....


hari tu kitorang lepak sepetang di Kokol Resort Haven
tempat yang damai untuk tenangkan fikiran

so,5 entry terhangat di blog mrs pip sepanjang bulan November 2016

#1

Beli pam susu Autumnz Bliss yang murah dari LAZADA

#2
#3

Susu Frisolac Comfort untuk bayi yang sukar membuang air besar + baby colic + bayi yang selalu kembung perut

#4

Resepi senang telur kukus (Korean steamed egg)

#5

Set berpantang Jamu Selapan Mustika Ratu + Tungku Herba + Losyen Yusmira Pati Halia

tu ja la perkongsian mrs pip kali ni, thanx for reading ...

cheers.


No comments:

Post a Comment

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017