test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Friday, 23 December 2016

Beli alat anti-snoring di LAZADA

hi there,

mrs pip ada isu kesihatan. well, it is something very embarrassing to talk about bagi kebanyakkan kita, terutamanya wanita kan ... it is all about TIDUR BERDENGKUR ... rasanya masalah ni berlaku sejak mrs pip mengandungkan lil' Iman, and it happens till today, on and off ...

mr.Husband bagitau, almost every week, mesti tak sah kalau dalam mana mana hari tu tak berdengkur, kadang kadang dengkuran tu level 1/10,kadang kadang kadang 9/10!  ... dengkuran rasanya boleh diatasi, mungkin tidaklah 100% akan hilang, tapi at least the sound level tu kalau boleh dikurangkan tu kira ok .. kesian dengan partner kita yang terpaksa bertahan mendengar kita berdengkur the whole nite!

tapi, mrs pip happy coz all these while, mr.Husband tidak pernah salahkan mrs pip kerana tidur berdengkur. mr.Husband tau dan faham rutin harian mrs pip menjaga dua budak kecil yang sungguh aktif, dan buat kerja rumah lagi, memang kadang kadang boleh buat hilang tenaga dan keletihan pada malam hari, dan salah satu sebab kenapa kita berdengkur ialah kerana keletihan kan ...

hari tu mrs pip terjah LAZADA, mencari kalau kalau ada jual barang untuk anti-snoring. memang banyak sangat pilihan di LAZADA untuk anti-snoring, dari yang murah hinggalah yang mahal, pilihan di tangan anda ...

so mrs pip beli dua item,

1/ stop snoring chin strap jaw support c/w snore-free nose clip (yang nose clip ni FOC) , klik sini untuk link di Lazada

2/ anti snoring solution mouthpiece, klik sini untuk link di Lazada

berkesan ke tak?

ok, yang shin strap jaw support tu, mrs pip on and off pakai, ikut suka hati kejap nak pakai, kejap tak. so agak sukar untuk diketahui sama ada berkesan atau tidak ... lepas ni kena kuatkan azam untuk pakai chin support ni secara berterusan. so will write review in future, insya allah, selepas mrs pip guna benda ni secara berterusan ...

yang nose clip tu mrs pip try guna, tapi a bit not-so-comfortable mrs pip rasa, mcm itchy itchy di nose la pula, so yang ni mrs pip simpan ka dulu ... maybe akan guna someday.

anti snoring solution mouthpiece

yang mouthpiece tu, ada pengguna buat review, benda ni berkesan ... tapi yang ni still not unboxing yet oleh mrs pip ... beli dah sebulan, tapi still duduk eleok elok dalam kotak, so yang ni will gonna use very soon, insya allah ... dan lepas tu baru buat review sama ada ok ke tak ...

Theresa Sweetman in Labuan Malaysia
Sorted out my snoring problem 100% bought other producks to sort our my snoring nothing helped . The only thing that is helping is the mouth piece and the only salution will advice anybody to buy it. So happy
yang ni mrs pip copy paste daripada review salah satu pengguna di Lazada. so sesiapa yang ada masalah tidur berdengkur, mungkin boleh cuba yang anti snoring solution mouthpiece tu, tapi perlu diingat, setiap orang mungkin mempunyai pengalaman berbeza beza. mungkin OK untuk saya, tapi mungkin KO untuk awak ...cenggitu la lebih kurang...

tapi apapun,, harga yang ditawarkan berpatutan dan penghantaran pun cepat ...

cheers.

No comments:

Post a Comment

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017