test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Wednesday, 28 December 2016

Ngiu Chap halal lagi sedap di City Mall

hi there,

eh, serius tau kalau nak cari ngiu chap yang halal, lepas tu sedap bukan senang!

kalau peminat ngiu chap bagi yang muslim, boleh ja pergi terjah di food court City Mall, stall pertama sebelah kiri tau .. stall tu pemilik dia Chinese Muslim, memang sedap la ngiu chap dorang tu ...

bukan setakat ngiu chap, nasi campur pun awesome, banyak pilihan pula tu ... tapi mrs pip of course akan stick dengan ngiu chap kalau makan di City Mall bersama mr.Husband and lil' armies ...


untuk mangkuk besar, RM8.00 satu, manakala untuk mangkuk kecil RM6.00 satu ... kalau nak cuba cuba dulu, boleh beli mangkuk saiz kecil tu ... try makan tengok kena selera korang ke tak kan ..lain org lain selera ...

cheers.


No comments:

Post a Comment

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017