test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Hangat Di Lazada

Saturday, 8 April 2017

I am bloglisted .... dan akhirnya aku faham kenapa ada segmen bloglist ni ...

hi there,

yeah, bloglisted juga blog mrs pip ni selama 3 bulan bermula April ni hingga June nnt ....thanks blogger SK ....


Jom kita lawat blok SK yang cute ni ..

dulu selalu mrs pip tertanya tanya, eh kenapa ramai blogger buat segmen bloglist aaaa? ok, pasti nak tambah follower .... rasanya tu bukan yang utama, then ooooo bagus juga segmen bloglist ni coz boleh kenal ramai bloggers kan ...

Tapi, rupa rupanya, segmen bloglist ni apa POWER tersendiri ... betul2 di luar jangkaan mrs pip ... nak tau apa hebat ttg bloglist ni?

jom kita terjah blog sis hawa, hari tu sis hawa buat entry pasal bloglist ni tau, mmg WAJIB baca lah, lagi2 blogger baru mcm mrs pip ni ... KLIK ENTRY TU DI SINI ...

sekadar perkongsian ...

cheers


No comments:

Post a Comment

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama

Sabahan Bloggers

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017