test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Hangat Di Lazada

Saturday, 22 April 2017

Senarai pemenang GA bersama sis hawa and her sponsors telahpun diumumkan!

hi there,

dah lama menunggu keputusan GA by sis hawa and her sponsors *perasan la mrs pip ni kan kalau boleh menang, memang sukarnya TUAH tu datang kalau masuk contest*...

tapi tuah manusia, siapalah tahu kan .. once dah menang, buat hati berbunga2 .... paling last mrs pip masuk contest dan menang tahun 2002! kalau tak silaplah... mak oooiiii, dah lama sangat kan ....

panjang pula mukaddimahnya ...ok lah, terus kepada result GA sis hawa ....


Tahniah kepada semua yang menang ... seronok jugalah ikut GA, kalau menang tu memang bonus lah, tapi yg bestnya boleh kenal lebih ramai rakan bloggers... terus rasa nak bw sekarang ....


mula2 rasa mcm malas nak klik senarai nama pemenang coz selalu tak ada rezeki nak menang contest *masuk contest ni mmg selalunya just suka2 and nak support other bloggers, disamping tu bolehlah kenal2 bloggers lain* ....

tapi klik la juga, nat tengok siapa yang menang kan ... tengok senarai pemenang, eh biar betul ni?


eh, blog mrs pip masuk senarai pemenang ..... another happy Saturday for mrs pip, hehe....

nak tahu senarai penuh pemenang, klik sini ..

apapun, thanks sis hawa buat GA ni, dan kepada sponsor2 yang lain, thank you so much ....

P/s: hari tu ckp kat sis hawa, kalau menang nak la menang review blog, tak dpt review blog tapi dpt shawl .... thanks a lot dear!

cheers.




No comments:

Post a Comment

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama

Sabahan Bloggers

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017