test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Saturday, 29 April 2017

Shopper Thoughts! Laman web apakah ini?

hi there,

familiar tak dengan website Shopper Thoughts? mrs pip pun baru juga 'berkenalan' dengan website Shopper Thoughts ni ;) ... apa tu website Shopper Thoughts? nampak macam sedap, hehe.


Shopper Thoughts ni ialah website yang memberikan soalan kajiselidik kepada sesiapa yang mendaftarkan diri di laman web ni *pendaftaran percuma* ... setiap kajiselidik yang diberikan melalui email kepada para pendaftarnya, dan diisi oleh pendaftar, akan diberikan mata ganjaran ...


mata ganjaran tu dikumpul dan sehingga mencukupi sekurang-kurangnya 4000 points, maka bolehlah mata ganjaran tersebut di tebus untuk mendapatkan voucher bernilan RM20.00 :) .... yeah!

cara cara untuk mendapatkan voucher RM20

macam mana nak sign up? .... senang jer .... klik 'Sign Up' dan sedia untuk mendaftar T_T ....




dah sign up, nanti check email, dan ikut arahan seterusnya ....


dah  jawab2 survey tu, kumpul points banyak2 .... lepas tu nnt once dah layak redeem voucher, tu voucher boleh guna kat mana?

salah satu sebab kenapa mrs pip tertarik hati dengan Shopper Thoughts ni? muehehe, sebabnya voucher tu nanti boleh digunakan di >>>LAZADA<<< ! dan selain LAZADA, boleh juga digunakan di Tesco, Paypal dan RedRibbon .... *suka suka suka*


jom ramai ramai mendaftarkan diri di Shopper Thoughts .... sambil update blog, sambil tengok email kot kot ada survey Shopper Thoughts yang boleh dijawab .... sambil sambil nak clearkan trash kat email tu, sambil isi survey .... sambil berFB, berIG, berTwitter, ber dan ber dan ber .... sambil layan survey Shopper Thoughts ... dapat juga points kan! ....

nak daftar di Shopper Thoughts? layari 


cheers.


No comments:

Post a Comment

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017