test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Tuesday, 23 May 2017

GIVEAWAY BUSYRA TAKIYUDIN: SAYA NAK SHOPPING CREDIT RM1000!!

hi there,



jom ramai ramai join entry Busyra .... haidah pun best!

mrs pip sertakan syarat2nya ok:-

Syarat-syarat: 

1. Buat satu entri (letak banner sekali)

2. Nyatakan satu barang yang korang nak beli dalam SGshop

3. Backlink kan ke entri ini

4. Tinggalkan link entri di ruangan komen

5. Share entri korang di laman sosial (facebook)


cepat2 join sebab tarikh tutup pada 28 Mei 2017.

banyak gilos barang2 yang awesome di SG Shop ni, rambang mata wei! ... tapi antara byk2 barang yg mrs pip perlukan sekarang, satu barang tu ialah >>>>>


tada! mrs pip perlukan sangat rak kasut, 
kasut anak2 dah tak cukup ruang dah, plus kasut mrs pip lagi ...

rak kasut kat SG Shop ni cantik lah sangat designnya ...
terpikat I.

harga pun berpatutan.

cepat2 godek laman web SG Shop :)

cheers.

12 comments:

  1. Hai kak! good luck and all the best ya! :D

    ReplyDelete
  2. Good luck Mrs Pip :)

    Wah template baru ke ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Ana ...
      hehe, blog berbaju baru :)

      Delete
  3. Rupa baru pasti bertambah seronok blogging...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya Lu, semangat mau tulis entry hari2 ...

      Delete
  4. Good luck kak PIP.. nasib la akak bgitau kejap nk join

    ReplyDelete
  5. terima kasih sudi join GA saya. pemenang telah diumumkan.. > http://www.busyratakiyudin.com/2017/05/pemenang-giveaway-saya-nak-shopping.html

    ReplyDelete

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017