test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Wednesday, 28 June 2017

Apa dah jadi dengan "blogwalking + comments"

hi there,

how everyone's raya this year?

mrs pip tak beraya sangat kali ni. memandangkan mrs pip tak berapa sihat, jadi aktiviti raya pun macam tak berapa nak menjadi ;( ... kebanyakkan masa mrs pip akan tidur dan tidur, memang rasa letih sangat sangat ....

ada masanya, mrs pip rasa macam dah cergas sangat, so terlupa yang mrs pip kena kurangkan pergerakan, jadi mula lah nak buat kerja itu ini, kemas sana sini kan ... then jeng jeng jeng, few hours later, 'spotting' tu datang lagi, dan mengalir laju ! huh. cuak rasanya.

terus masuk bilik, baring dan tidur *ikut arahan mr.Husband merangkap incik dokter sementara* ... memang agak sukar jugaklah nak bergerak banyak ...


since kesihatan agak terjejas, jadi aktiviti berblogging pun dilupakan sementara waktu, cuma tu lah ada yang mrs pip memang dah auto-post kan, so adalah juga entry di-up kan ke dalam blog, kalau tak memang blog bercuti sakan ....

since tak berapa sihat sangat, selain aktiviti nak menaip entry tergendala, aktiviti berbalas kunjungan pun terhentilah seketika ... so sorry tak sempat nak berblogwalking kat blog korang yang terjah blog mrs pip T_T

selain tu, nak reply komen pun tak begitu nak reply sangat ... bukan tak nak reply, bila buka tablet lama lama kan, rasa pening semacam, so terpaksalah tablet berjauhan dengan mrs pip sementara waktu :( ...

kepada sahabat bloggers yang sudi tinggalkan link, blogwalking, bagi komen dan mendoakan kesihatan mrs pip, syukur sangat kepada korang semua yang still luangkan masa melawat blog mrs pip ...

insyaallah, once mrs pip dah recover dari masalah 'spotting' yang berpanjangan ni, mrs pip will visit you ols back T_T.

doakan yang baik baik untuk mrs pip ya.

cheers.

11 comments:

  1. Take care of your health Kak Pip :)
    Pasal blogginh tue Insya'Allah akan sentiasa dinantikan entry baru akak, yg penting jaga kesihatan..

    ReplyDelete
  2. Take care ye Mrs Pip.. semoga makin sihat dan cergas..

    ReplyDelete
  3. Thanks semua yg singgah bw sini n doakan mrs pip, love u all.

    ReplyDelete
  4. semoga Mrs Pip cepat sembuh dan boleh berblogging kembali.. Rehat mesti cukup ye Mrs Pip.. Jangan curang dengan rehat.. hehehe..

    ReplyDelete
  5. Syafakillah mrs pip. Take a good care of yourself and baby too.

    ReplyDelete
  6. Jaga kesihatan 😊 Ingatlah orang yang menyayangi diri anda 😉

    ReplyDelete
  7. semoga cpeat sembuh ya mrs pip ..salam lebaran

    ReplyDelete

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017