test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Hangat Di Lazada

Monday, 5 June 2017

Merasa juga biskut GERY berperisa kelapa akhirnya

hi there,

merasa juga mrs pip biskut GERY bersalut kelapa tu .... beli kat Servey Putatan. hari tu mencuba bersalut keju dan coklat. ketiga tiga perisa biskut GERY mrs pip dah merasa, dan semua mrs pip suka ....


biskut GERY ni memang kaya perisa, tak kedekut nak letak salutan banyak dan very rich .... mrs pip ajak mr.husband merasa sekali, yang coklat and keju tu dia mcm tak gemar, tapi yang kelapa ni dia mcm suka pula ....


berbeza dgn mrs pip, I think I prefer yang coklat tu .... yang kelapa ni pun sedap juga, cuma kalau ditaburkan extra parutan kelapa tu, I will choose this, tapi taburan parutan kelapanya mcm kurang jer ... atau mrs pip ni kot yang demand? hehe.

so sesiapa yang tak cuba lagi biskut GERY bersalut kelapa ni, korang bolehlah cuba, and kalau rajin tinggalkan komen di ruang komen di bawah, nak juga tahu perasaan korang terjebak dengan biskut GERY ni ....

dan lagi satu, biskut GERY sedap diminum bersama apa bagi korang? mcm mrs pip, prefer makan biskut GERY sambil minum teh O panas tanpa gula .... superb.

tu saja nak cerita hari ni, thanks for reading.

cheers.

13 comments:

  1. Sha baru jumpa dijual di Pasaraya Sakan Kg Gajah tapi belum tergerak lagi nak cuba.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti Sha cuba, tengok komen Sha pula, suka ke tak T_T

      Delete
  2. Pernah makan cheese and coklat. Suka cheese lagi daripada coklat. Yang kelapa ni belum pernah try lagi 😄

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti bolehlah cuba, nak tau juga mana yang paling sedap antara keju dan kelapa pula .. T_T

      Delete
  3. Yang cheese Mia suka, coklat kureeng sikit. Yang kelapa ni belum sempat rasa lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti try, tengok suka kelapa ka tidak ...
      kelapa ni mr.Husband cakap sedap.

      Delete
  4. waa.. rasa ape plak ni ? hee~ dan dan bukak entri nih jam 1.37 petang.. matilamaknak !! tahan perut berkeroncong..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti buka puasa, bolehlah terjah cari biskut Gery :)

      Delete
  5. Hi Ucing singgah dari segmen mia liana (^_^).Selamat berpuasa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Ucing .... how are you?
      Segmen mia liana tu tak sempat BW lagi ;(
      anyway, selamat berpuasa juga.

      Delete
  6. Sentiasa ada stok,
    sebab anak2 pun suka

    ReplyDelete

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama

Sabahan Bloggers

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017