test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Thursday, 1 June 2017

Sedang berlangsung 'Giveaway Raya by Mrs Pip' - sehelai shawl menawan bakal dimenangi!

hi there,

hari tu mrs pip beli printed instant shawl kat avilia.my, siap dah buat review lagi. nak tahu cerita review instant shawl avilia.my tu, boleh KLIK DI SINI ... mrs pip sangat happy guna instant shawl ni so far, antara yang TERBAIK di pasaran ....

since happy dgn printed shawl ni, dan hari tu mrs pip rembat terus 6 helai, so mrs pip nak buat GIVEAWAY RAYA , dan hadiah utama untuk pemenang bertuah ialah sehelai printed shawl keluaran avilia.my .... suka tak?


Giveaway Raya by Mrs Pip ni bermula pada hari ini, 1st June sehingga 24th June, 2017 ....

syarat-syarat Giveaway Raya by Mrs Pip ni sangat mudah :-

1/ Buat tajuk "Giveaway Raya by Mrs Pip" dan letakkan banner di entry tersebut, dan backlink-kan semula

2/ Follow blog Mrs Pip

3/ Follow Google+ Mrs Pip

4/ Kongsikan (secara ringkas) pengalaman terindah di Bulan Puasa yang anda pernah lalui

contoh #1: Pengalaman terindah di bulan puasa saya ialah berbuka puasa bersama Perdana Menteri ...

contoh #2: Pengalaman terindah di bulan puasa yang pernah saya lalui ialah berjaya mengerjakan umrah di tanah suci Mekah ...

5/ dah siap buat entry? jangan lupa letakkan link entry anda di kotak komen di bawah :)

amacam, senang tak syarat syarat yang mrs pip letak? ... syarat ke-4 tu jangan korang abaikan pula T_T rasanya, setiap kita ada memori terindah di bulan puasa kan ....

salah sehelai printed shawl di atas mungkin menjadi milik anda!
so, join Giveaway Raya by Mrs Pip sekarang :)

mrs pip mencari seorang pemenang bertuah, namun sekiranya GA ini mendapat sambutan hangat , maka hadiah (mungkin berbentuk lain) akan ditambah oleh mrs pip.

pemilihan adalah muktamad. pemenang akan diumumkan pada 25/6/2017, insya allah.

nak tahu tak pengalaman terindah di bulan puasa yang mrs pip pernah lalui dan tidak mungkin dilupakan ialah secara tak sengaja membakar reban ayam mak ayah ketika bermain mercun bersama abang abang mrs pip T_T ... nasib reban ayam kosong ... kalau tak, dengan ayam ayam sekali rentung.

serius, gara gara bermain mercun, rentung reban ayam kitorang ... nasib tak merebak ke mana-mana .... tu memori ketika berusia 7 tahun ler ... time tu budak budak lagi kan, biasalah, we were so naughty at that time ... muehehe ...

senarai penyertaan GA Raya by Mrs Pip

1. http://msvelentine.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
2. http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/06/klik-banner-untuk-join-sekaki-kenangan.html
3. http://makbapakkauhijau.blogspot.my/2017/05/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
4. http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
5. http://messarah.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
6. https://farhannajafri.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
7. https://belogsjm.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip-24jun2017.html
8. http://kasihkuamani.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
9. http://www.anasuhana.com/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
10.http://razanahanis.blogspot.my/2017/06/random-giveaway-raya-by-mrs-pip.html
11. http://farah-atiqah98.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
12. http://shumie-dz.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
13. http://aryanazra.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
14. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
15. http://puankuci.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
16. https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
17. http://happinessin-me.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
18. http://jombercontest.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
19. http://sfilzahtulhr.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
20. https://aninashyqinlife.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
21. http://ciknurul23.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
22. https://umifuzy.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
23. http://www.kakgojes.com/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
24. http://www.opzzpinky.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
25. http://blogashalya.blogspot.my/2017/06/sedang-berlangsung-giveaway-raya-by-mrs.html
26. https://smoochiemallow.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
27. http://www.unnianje.com/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
28. http://akhalilah.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
29. http://penselduabee.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
30. http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
31. http://shafyqahazahar.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
32. https://nourayuadieb.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
33. http://nurnabilarslan.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html

..........................

dengan ini, segmen GIVEAWAY ditutup secara rasminya.




cheers.

43 comments:

  1. Will join soon. Semoga di murahkan rezeki selalu Mrs Pip

    ReplyDelete
  2. join kak pip http://msvelentine.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html

    ReplyDelete
  3. nnti join kak pip... Hihihii

    ReplyDelete
  4. saya join , hehe http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/06/klik-banner-untuk-join-sekaki-kenangan.html

    ReplyDelete
  5. mak cntik nya gift !!!!! =D okok nnti ju mjoinkan diri =D

    ReplyDelete
  6. joined . baca lah story terindah saya :)

    http://makbapakkauhijau.blogspot.my/2017/05/giveaway-raya-by-mrs-pip.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum, saya join yea..

    http://starlavenderluna.blogspot.com/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html

    ReplyDelete
  8. Bismillah sarah join ye

    http://messarah.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html

    ReplyDelete
  9. Tq atas jemputan mrs pip...nanti abe kie cari ruang antara posts yg tgh beratur tu. In shaa Allah ada jalan...

    ReplyDelete
  10. saya join ye mrs pip! :)

    https://farhannajafri.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html

    ReplyDelete
  11. join

    https://belogsjm.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip-24jun2017.html

    ReplyDelete
  12. Sha joint
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html

    ReplyDelete
  13. Ana join juga

    www.anasuhana.com/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html

    ReplyDelete
  14. Hi !
    Goodluck tauuu..best hadiahnyaa..Nona pon join..jom singgah jap


    http://nonasani.blogspot.my/2017/06/duit-raya-giveaway-by-abam-kie-and-pals.html

    ReplyDelete
  15. Cantiklah shawl tu.
    Macam nak join jugaklah hurm... tapi ken fikir-fikirkan kenangan di bulan Ramadan dulu.

    ReplyDelete
  16. Assalammualaikum.. Anis tumpang join.. hehe..
    http://razanahanis.blogspot.my/2017/06/random-giveaway-raya-by-mrs-pip.html

    ReplyDelete
  17. Hai, Assalammualakum dan Salam Ramadhan ~! Saya join ya ^o^ Menarik syaratnya dapat lah saya idea nak tambah post baru hihi thanks !

    http://farah-atiqah98.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html

    ReplyDelete
  18. Mia join!

    http://shumie-dz.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html

    ReplyDelete
  19. Assalam...Akak join ye

    http://aryanazra.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html

    ReplyDelete
  20. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum.. sya join.. :)

    http://puankuci.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html

    ReplyDelete
  22. https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html

    ReplyDelete
  23. http://happinessin-me.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html

    ReplyDelete
  24. Saya join...

    http://jombercontest.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum, saya join :)
    http://sfilzahtulhr.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html

    ReplyDelete
  26. I join :)

    https://aninashyqinlife.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html

    ReplyDelete
  27. sy join dah :)

    http://ciknurul23.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html

    ReplyDelete
  28. terima kasih sebab invite ya Mrs Pip..sy join

    https://umifuzy.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html

    ReplyDelete
  29. KG join ya kak pip

    http://www.kakgojes.com/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html

    ReplyDelete
  30. melawat pagiii sambil jengah peserta baru utk bw..

    ReplyDelete
  31. http://www.opzzpinky.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html

    ReplyDelete
  32. Sy join http://blogashalya.blogspot.my/2017/06/sedang-berlangsung-giveaway-raya-by-mrs.html

    ReplyDelete
  33. Assalamualaikum.
    Rara join.

    https://smoochiemallow.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html

    Salam Ramadhan ;)

    ReplyDelete
  34. lapor diri

    http://www.unnianje.com/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html

    ReplyDelete
  35. Anis joined :)

    http://akhalilah.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html

    ReplyDelete
  36. Saya join

    http://penselduabee.blogspot.com/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html

    ReplyDelete
  37. cuba nasib.. hehee

    http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html

    ReplyDelete
  38. akhirnya hehe

    http://shafyqahazahar.blogspot.com/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html

    ReplyDelete
  39. Kak Pip, sy join ๐Ÿ˜

    http://nourayuadieb.blogspot.com/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html

    ReplyDelete
  40. http://nurnabilarslan.blogspot.com/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html

    Saya join

    ReplyDelete

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017